perjantai 31. elokuuta 2012

Still in ESPOO

Eilen käytiin Lähetystorin kirppiksellä ja Lealle löyty vaunut noin 25€llä. Samalla reissulla käytiin Lidlistä poistamassa hampurilais sämpylöitä, ranskalaisia, pihvejä ja appelsiini-mango mehutiivistettä. Kahden viikon päästä olisi tarkoitus lähettää ensimmäiset rahat Venezuelaan, matkalippuja varten.

Tänään mä heräsin Lean itkuun, mutta kun kävin vessassa ja tulin takaisin, oli neiti taas sikeästi unimaailmoissa. Painajaisia? Ken ties.
Aamu starttasi kasvojen pesemisellä Ahava All In One puhdistusmaidolla. Äidiltä sain sen joululahjaksi  ja unohtui kokonaan sitten joulureissun jälkeen tänne, niin sehän olikin nyt vielä melkein täysi. Nyt mulla on kasvoilla Biothermin AquaSource kasvonaamio, jonka pyyhin kohta vanulapuilla pois.

Koitin muuten eilen löytää sen USB:n mun kameraan, mutta Stockalta ohjasivat sitten muualle - ei Olympuksen johtoja kuulemma saa niin monesta paikkaa(?). No, tänään uusi yritys! Noin muuten päivän ohjelmassa on taas neuvolaan soittaminen, ajanvaraus gynelle, mummilla vierailu, ruokaostoksilla käynti, miehen levyjen myyminen, pankissa käynti jne.. Katotaas mitkä noista saadaan oikeasti tehtyä.

Aamufiilistelyä. Leaa ei oikein napannut.. ©  Dzii, webcamilla.

Ps. Eilen saunottiin. Lea vietti sen ajan kiltisti enonsa kanssa. :)

2 kommenttia: