maanantai 30. huhtikuuta 2012

Aurinkoista vappua!

.. Ja sitä rataa. :)

Meillä lähti tänään käyntiin 38. raskausviikko! Viime viikolla olisi ollut kolmannen kolmanneksen verikokeet/muut testit, mutta aika siirtyikin nyt tämän viikon lauantaille. Mulla olisi tosiaan alunperin ollut aika jo 26.pv, mutta sinä samana aamuna me soitettiin ja siirrettiin aikaa hieman paremmalle päivälle. Silloin 26.pv aamulla ei olisi ollut mikään paras idea lähteä yksin tarpomaan sairaalalle -varsinkaan ennestään heikkovointisena tyhjällä vatsalla(sokeritestit myös, niin ei saa syödä aamulla). Lauantaina jos mies ei pääse mukaan, menen kyllä taksilla ja takaisin metrolla. Muutama eurohan siinä taas menee, mutta mä en viitti lähteä haahuilemaan seitsemän jälkeen aamulla yksinäni tuolla. Niin siis, jos nyt mahan asukki ei jo aikaisemmin päätä tulla maailmaan. 

Eilen mulla oli kaveri kylässä, ja sain siltä samalla paketin eräältä toiselta kaverilta. Edellisessä postauksessa onkin paketin sisältö esiteltynä. :) Oli ihan mukava päivä, vaikka kivut eivät tuttuun tapaan millään suostuneet jättämään mua rauhaan. Mä olen niin pirun jästipää, etten kyllä ala millään paracetamolilla(lähes ainoa raskauden aikana sallittu särkylääke) leikkimään - sitten vasta kun ihan oikeasti ei pysty edes sormea enää liikuttamaan. Niin no,silloin tuskin edes auttaisikaan, kun muutenkaan yleensä mitään ihmeitä tee. Mä en tykkää ottaa mitään särkylääkkeitä, koska joka kerta kun otat sen yhden, se kynnys seuraavalle madaltuu. Kohta sitä sitten ottaakin särkylääkkeen ihan mille vaan vaivalle, sepäs vasta onkin järkevää. Mieluummin jätän ainoastaan niihin kaikista tukalimpiin tilanteisiin kaikenmaailman kipu- ja särkylääkkeet, kun monesta vaivasta pääsee eroon - tai edes saa helpotusta, ihan muilla keinoilla. Ja joskus on hieman kärsittäväkin..(?) Vähäsen..


cartoon38
Kuva täältä


Olisikohan jollain lapsellisella vielä viime hetken vinkkejä, jos lähtö synnytyslaitokselle yllättääkin ennen aikojaan? :)

2 kommenttia:

 1. Jos lähtö koittaakin pian, niin sitten vaan menoksi. Rauhallisuutta ja kärsivällisyyttä mukaan. Ehkä kivaa lukemista.
  Sairaalakassi on varmaan jo pakattuna?
  Kameraan akku ladattuna??

  38 raskausviikko.. vauva on jo valmis tähän maailmaan.. <3

  VastaaPoista
 2. Joo kassi on pakattuna, ainoastaan lukemiset puuttuu(oon nyt menny lukemaan mun synnytyslaitokselle varaamani Jumbo Aku Ankka pokkarin melkein kannesta kanteen jo tässä odotellessa.. 8) hups..)

  Kamera latailee aina kun laitan uusia kuvia koneelle. Uskallan kyllä luottaa siihen, että akkua riittää h-hetkellä. Vähän alkaa jännittämään.. Kohta on käärö sylissä <3

  VastaaPoista