sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Desde Barcelona, Con Amor

guitarra
Play Me A Song / © Dzii / 21.04.2012
panzona
Protecting The Future / © Dzii / 19.04.2012
crisis
Against The Crisis / © Dzii / 21.04.2012
iltapala
Iltapala ♥ / © Dzii / 20.04.2012

Näin Espanjan kriiseillessä, meidän ruokakaupasta saa viidelläkymmenellä sentillä 1,5l pulloissa sekä appelsiini-että limelimpparia. Suosittelen tuota jälkimmäistä, yllä olevassa kuvassa näkyvää. Kovin on katalaania. :)

Eilen oli muuten taas oikein maukkaat iltapalat! Itselleni valmistin vehnäsämpylän juustolla ja kinkulla, Pringlesejä, viinirypäleitä, sinihomejuustoa ja vanilja jäätelöpuikon. Miehelle vehnäsämpylä samoilla täytteillä, Pringlesejä, mandariini ja vaniljapuikko. Juomina Dziillä vettä, miehellä catalan jaffaa. Naminami! 
Harvemmin päässyt nyt sinihomejuustosta nauttimaan, kun en raskauden aikana ole kauheasti uskaltanut sitä napostella - vaikka kaikki täältä löytämäni sinihomejuustot, ovatkin olleet pastöroidusta maidosta tehtyjä. Kai se on vain omaa turhaa vainoharhaisuutta.. Ihan vaan muutaman kerran olen sallinut itselleni suurta herkkuani, eilen oli sitten taas yksi niistä päivistä. Tänään ajattelin syödä loputkin tuosta minikokoisesta juustopakkauksesta. Sen jälkeen seuraava kerta onkin luultavasti vasta, kun ollaan saatu pikkuinen kotiin omaan sänkyynsä nukkumaan. 

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti