maanantai 2. huhtikuuta 2012

H-hetki lähestyy..

Päivä on lähtenyt mukavasti käyntiin päärynämehulla, banaanilla ja hunajavellillä. Uusi viikko on pyörähtänyt rullaamaan ja 33. raskausviikko aluillaan. Nyt alkaa jo hieman jännittämään, kun voi jo sanoa lasketun ajan olevan ensi kuussa. Vielä tänään ei ollut Venezuelasta matkalla oleva paketti saapunut, mutta luultavimmin huomenna aamupäivällä postimies on paketti kourassa alaoven takana. Sitten meillä onkin jo melkeinpä kaikki tarpeellinen. Ensi viikolla mennään taas katsomaan, mitä prinsessalle kuuluu. Dziillä on uusi rakkaus; päärynämehu. ♥

Eilen illalla katsottiin yllättävän mielenkiintoinen ja hyvä elokuva, päätähtenä iki-ihana Leonardo Di Caprio. Tuo leffa on pyörinyt mielessä jo pidempäänkin, mutta eiliseen asti jätin katsomatta, peläten sen olevan pettymys. Jostain syystä eniten pelotti Leon suorituksen onnistuminen. Suotta kuitenkin pelkäsin, oli oikein positiivinen yllätys koko leffa. Leffanaposteltavina oli poppareita, vettä ja suklaata. Masun asukki oli hengessä mukana; aina kovaäänisimpien kohtauksien aikana, masu alkoi hytkymään ja heilumaan.


Dzii

4 kommenttia:

 1. Inception on kyllä ihan loistava leffa, vaikka juoni olikin ehkä hiukan liian monimutkanen :-)

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä hieman monimutkainen, tuo mun mieskin tippui kärryltä heti ensimetreillä ja lopulta nukahti kesken kun ei jaksanut keskittyä.
  :D

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustuspalkinto :)

  VastaaPoista