lauantai 7. huhtikuuta 2012

(tyhjä part2)

Päivä meni aivan älyttömän nopeasti! Shoppailuja ei tullutkaan tehtyä, kun kaikki kaupat olivat kiinni - unohdin että tänään on pyhäpäivä. Huomiselle siirtyi siis shoppailut, mutta sen sijaan tehtiin vajaan tunnin kävelylenkki. Ulos asti oltiin jo keritty tajuttuamme katujen olevan autiona ja liikkeiden suljettuina, mitäs siinä sitten muuta kuin kävelylenkille vaan. :)

Noin muuten päivä vierähti työvuoron lisäksi miehen siskon kanssa Facebookissa höpötellessä, Los Serranoja tuijotellessa ja ihan vain levätessä.

Nämä viime päivät ovat taas olleet hieman tuskaisempia - ei kauaa voi pysytellä samassa asennossa, kun muuten iskee sietämätön kipu taas hieman enemmän liikkuessa. Täytyy siis melkeinpä koko ajan liikahtaa johonkin suuntaan, niin pysyy kivutkin poissa - ainakin niistä pahimmat. Tahtikin alkanut hidastumaan, jännä miten välillä tuntuu että kaikki täytyy tehdä slow motionissa..

Tällä hetkellä odotan iltapalan valmistumista, makoilen sängyllä ja tuskailen inhottavan olon kanssa. Alakropan kipujen lisäksi kurkussa tuntuu inhottavalta, jotenkin todella raskas olo ja janottaa ihan hirveästi koko ajan. :/

Nyt saapui ritarini iltapalan kanssa! Kauniita unia.
Dzii

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi blogilistan kautta =) Oli pakko jäädä seuraamaan kun huomasin että asut Barcelonassa. Kävin pari vuotta sitten Barcelonassa ja suorastaan rakastuin siihen paikkaan. Siellä on tosi kaunista.

    VastaaPoista
  2. Barcelona on kyllä ihana. :) Itse oon nyt asunut täällä sen pari vuotta!

    VastaaPoista