tiistai 24. huhtikuuta 2012

viikko 37 - almost there!

Joo tuli tosiaan remonttimies kyläilemään - lopputuloksena suihkuton loppupäivä. Vessanpöntön jättivät, mutta repivät senkin lattiasta kuitenkin irti. Eli eipä sekään ole sitten koko päivänä toiminut.. Täytyy sanoa, että oli ihan mielenkiintoista pestä hiukset kattoterassilla. Suomalaisena, eräjormailuun tottuneena reippaana neitinä, keitin vadillisen vettä, täytin toisen vadin kylmällä ja kolmanteen annostelin sopivan lämpöiset suihkutteluvedet. Siitä sitten keittokauhan kanssa lapioin niskaan vettä..
Huomenna tulee taas yksi jos toinenkin remonttimies heti aamusta kyläilemään, tänäänkin herättivät ihanasti puoli yhdeksältä. -.- Kiitos vain kovasti, kun annatte mun nukkua!
Tänään kävi postimies kyläilemässä ja sain paketin Suomesta. Äitini oli laittanut kaksi pussia tavallisia Dumleja, Jumbo Aku Ankan, Kelan papereita ja aivan ihanan vauvakirjan jota päästään pian täyttelemään. Äiti 


Supistelut on nyt helpottaneet tänään, eikä niitä kivuliaita ole ollut ollenkaan. Jalat ovat kyllä aivan turvonneet ja jokseenkin arat, että eipä tässä ihan täysin vaivattomia tietenkään olla. Isojalkaisia ja täysin rahattomia. Kylkiluihinkin taas sattuu.

  


Huomenna saadaan oikein Kanadasta asti vieras, kun miehen hyvä kaveri tulee kyläilemään. Kyseessä on herrani lapsuuden ystävä, joka monia vuosia sitten hänkin lähti Venezuelasta.

Ps. Hyvää viikkoa nro 37 minulle ja masulle! Tuossa luvussa yhdistyvät mieheni onnennumero 3 ja omani numero 7. Nyt mun on pakko vaihtaa asentoa, alkaa kylkiluut huutamaan hoosiannaa.. Huomiseen!


Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti