torstai 19. huhtikuuta 2012

Despues de ti

Tänään tapasin uusia ihmisiä "kahvittelun" merkeissä. Itsehän en juo kahvia, mutta appelsiinimehua päivittäin - sitä pahinta kahviholistiakin enemmän.

Kävin tosiaan terassilla erään mukavan suomalaisen pariskunnan kanssa. Terassilta tultiin vielä tänne meille hetkeksi istuskelemaan. Musta on tosi kivaa ja upeaa tavata uusia ihmisiä, mutta yleensä uusien ihmisten seurassa luontevasti oleminen vie minulta hieman aikaa. Alkaa hölmöä Dziitä ujostuttamaan niin nopeasti ja sanat menevät sekaisin - tilalle sitten ihmeellistä änkytystä ja turhanpäiväisiä juttuja. Oli sitten kyseessä kahvittelut tai virallisempi tapaaminen, jännittää tätä tyttöä uudet tilanteet aina ja poikkeuksetta. Kirjoittamalla olen kyllä aina oikea haka keskustelemaan, ujosteleminen unohtuu tekstiä näpytellessä samantien.
Noh ehkä tuosta pääsee iän myötä pikkuhiljaa eroon.. 
Enivei, kiitos seurasta! Oli kiva tavata ja nähdään pian taas ja senkin jälkeen vielä uudestaan. :)

Pahoittelut teille uskollisille kävijöille mun muutaman päivän postailemattomuudesta, tässä on nyt keskitytty vain lepäilemiseen nämä viimeiset päivät. Suhteellisen kivuliaat supistukset ovat jo alkaneet, mutta maha-asukki on vielä toistaiseksi masussa.


Dzii

2 kommenttia: