perjantai 13. huhtikuuta 2012

Päivämääriä

Oikein hyvää vuosipäivää minulle ja Barcelonalle! Takana on nyt tasan kaksi vuotta yhteiseloa. 
Tänään on myöskin tasan kuukausi laskettuun aikaan.

Joku sanoi mulle joskus eräällä foorumilla, että laskettu aika ei voisi enää muuttua alkuraskauden jälkeen. Nyt täytyy päteä ja todeta, että Kyllä muuten voi. Meille veikkailtiin alunperin, että suuri päivä olisi 23.05, sitä toitotettiin aina Tammikuulle asti - no, nyt meille puhutaan eri päivästä, nimittäin 13.05 olisi kuulemma tulopäivä. Saatiin vasta tällä viikolla tietää, kun kyseltiin miksi silloin kaksi viikkoa sitten annetuissa kuvissa luki LA:na 13.05.2012.

Aikamoinen ylläri, vaikka ei tuo laskettu aika aikaistunut kuin kymmenellä päivällä. Meidän lääkäri ihmetteli myös sitä, että miksei meille ole aikaisemmin asiasta infoiltu. Siinä olikin sitten miettimistä. Johtuu siis ihan vain epämääräisestä ja epäsäännöllisestä kuukautiskierrostani, ja ultrakuvia tarkastelemalla oli selvinnyt, että hieman aikaisemmin olisi jo tulossa.

Meillä on nuo lääkärivisiitit menneet aivan sekaisin heti Suomireissulta palattuamme, eikä terveystarkastusta ole mulla ollut sitten tammikuun visiitin. Helmikuun puolenvälin visiitti meni meiltä ohi, koska silloin samana aamuna rynnättiin sairaalaan sen mun oksentelu episodin(linkki postaukseen) vuoksi. Silloin meille sanottiin, että ensi viikolla olisi uusi aika terveystarkastukseen, mutta sitä aikaa ei sitten koskaan kuulunutkaan(yleensä soittavat ja laittavat kirjeen postissa). Tuon päivän aikana näinkin sitten yhtä sun toista lääkäriä, että sikäli en olisi tarvinnutkaan yhtä lisää samaan syssyyn.

En ole muuten ainoa Barcelonassa asuva odottava, jolla tiedän olleen epäselvyyksiä ja ihmeellistä säätämistä lääkäriaikojen kanssa. Tiedän erään, joka raskaana ollessaan oli 3 kuukautta täysin ilman minkäänlaista visiittiä. Systeemi kusee. Heille syntyi kuitenkin pari päivää sitten terve tyttölapsi,siitä oikein paljon onnea. 

Me ollaan nyt sitten ainoastaan ultrassa ja päivystyksessä vierailtu tuon meidän ikävän aikoja sotkeneen oksentelukerran jälkeen. Sokerirasitustesti ja verikokeita meillä oli noin viikko sitä ennen. Loppu hyvin - kaikki hyvin, eilen vihdoin saatiin taas uusi aika terveystarkastukseen, kun sairaalan vastaanottovirkailija tajusi, että meidät on täysin "unohdettu". Monesti aikaisemmin ollaan kyllä koitettu soittaa ja kysellä, että milloin mulla oikein on seuraava aika. Joka kerralla ainoa mikä saatiin tietää, oli seuraavan ultrakuvauksen päivämäärä. Niitä meillä on siis ollut nyt kahdet viimeisen kahden kuukauden aikana.

Noh.. Maanantaina aamulla aikaisin ylös, ulos ja kohti terveystarkastusta!
Päästäänpä taas kattomaan muun muassa tämän neidin verenpainetta ja painoa.

Hei muuten, mulla ei sitten ollutkaan edes sitä hiivistä! Testien tulokset olivat tulleet ja hetkisen käytävällä odottelun jälkeen saatiin nekin eilisellä reissulla tietää.  Lääkäri sanoi kaiken olevan kuin pitääkin, ja määräsi ainoastaan Blastoestimulina nimistä rasvaa, jota jo sunnuntaina haettiin päivystyksen lääkärin suosituksesta. Nyt sitä sitten vielä parin päivän ajan, mutta muuta ei pidä ottaa. Kuulemma lepoa ja kärsivällisyyttä vaan.. Pitäisi kuulemma koittaa olla stressaamatta liikoja..

 ♥ Ps. Pikkuisella sitä painoa on nyt noin 2500g, eli ei ollenkaan liian pienoinen enää. Mun rakas prinsessani kasvaa kovaa vauhtia. 

nortistolkis
Con Mi Amor / © Dzii / 13.04.2012 /
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti