tiistai 24. huhtikuuta 2012

Small Paul, Nalle Puh, Johnson's Baby - You name it!

Jahas, eli huomiselle siirtyi sen kaverin vierailu. Meillä on vielä kylpyhuoneen remontti jokseenkin kesken(suihkua ei saa vieläkään käyttää, vessanpönttöä ei saa vetää..) niin päätettiin että parempi sitten kun meillä toimii hommat täällä kotona. Mua inhottaa tuo suihkuttomuus ihan hirveästi, vessanpönttöä saa sentään käyttää kun heittää vettä perään (jostain syystä vaihtaa tuo pönttö itsestään vedet noin nyt toistaiseksi, että ei sentään keräänny kaikki sinne..hyi olkoon..). Huomenna tulevat taas takaisin, lupasivat lopetella kahteentoista mennessä, jonka jälkeen saisi molempia käyttää taas tavalliseen tapaan. Tuntuu kyllä hieman hitaalta noiden työskenteleminen..
Ruokatauothan on ihan kaikilla täkäläisillä raksamiehillä kaksi kertaa päivässä, mutta noilla kesti jälkimmäinen tauko tänään lähemmäs kaksi tuntia(?). Eli joo, ei mitään kiirettä tunnu ainakaan olevan.

Mä olen nyt ollut koko päivän kiukkuinen ja ärsyyntynyt tuon kylpyhuoneen takia, mutta miehenikin onneksi on ihan kivojakin juttuja taas tapahtunut, etten ole ihan hermojani menettänyt ja  vaan itkupotkuraivonnut. Ainoastaan vähän..
Saatiin vihdoin ja viimein kauan odottamamme paketit Venezuelasta, jonka lisäksi vielä hyvä ystäväni kertoi odottavansa lasta. Molemmat uutiset piristivät päivää hirmuisesti. Jälkimmäinen toki hieman suurempi uutinen, ihanan ihana sellainen. 

ropa
24.04.2012
Paketista löytyikin sitten muun muassa vaaleanpunainen "Princess" tyyny, vaaleanpunainen viltti, tutteja, vaippoja, mulle pyjama synnytyslaitokselle otettavaksi, ruokalappuja, Paul Frank - vauvanvaatteita, tuttipullo, kynsisakset, hiusharja-ja kampa, hoitolaukku-ja alusta, Nalle Puh-käsinukke, shampoopullo, rintaliivien suojia, Nalle Puh-pyyhe ja vaikka mitä muuta pienoiselle(ja mulle)! Vaippoja oli tosiaan tuo hoitolaukku täynnä, plus erillisessä kassissa vielä toinen satsi. Nyt ei tosiaan tarvita enää yhtään mitään pienoista varten, varsinkaan vaippoja. Mieskin sai postia, nimittäin tuon kuvan keskellä olevan pienen Tobleronen. ;)


Huomenna saadaan tosiaan taas niitä työmiehiä tänne, miehelle tulee kaveri kylään ja sen lisäksi mulla on työvuoro 17-20. Niin ja puhelinlasku pitäisi käydä maksamassa ja kaupassa kipaista. Ajattelin kuitenkin koittaa jossain välissä ottaa hieman kuvia ja tehdä postauksen mun synnytyslaitokselle otettavan kassin sisällöstä. Että niinkin mielenkiintoista odoteltavaa teille. :)

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti