keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kukkuu

Moi taas täältä voivottelijan kolosta!

Mä en nyt yhtään muista, että minkä verran mä olen itsestäni, historiastani tai ylipäätään taustoistani teille kertonut. Tänään mulla kuitenkin oli tylsä tilannekatsauskäynti neurologille, ja visiitin lopuksi sovittiin uusi aika ensi syksylle. Näillä näkymin ennen talvea pääsen taas aivosähkökäyrä - ja magneettikuvauksiin. Katsotaan nyt, mitä syksy tuo tullessaan.

Sairaalaan käveltiin taas yli puolet matkasta, loput mentiin metrolla. Mulla on sopivasti kaikki lääkärit samassa sairaalassa, vielä samassa kerroksessakin. Oli ihan hyvä taas kävellä hieman, eilinen kun meni turvallisesti kotona siivoillessa ja levätessä. Kipujen puolesta eilinen oli hieman helpompi päivä - tänään taas loppupäivä ollut yhtä tuskaa. Välillä ehtii huokaista helpotuksesta, kun tuntuu että voi liikkua taas melkein normaalisti ilman sen suurempia kipuja - kunnes kivut tulevat tuplana takaisin. Mä en enää erota tulehduksesta johtuvia kipuja muista kivuista, kun tuntuu että koko kroppa navasta alaspäin on jotenkin niin kertakaikkisen voimaton ja hellänä. Tänään tuli kyynel silmään pelkästään jalkaa sängylle nostaessani. Tai siis sitä yrittäessäni. Voi typerät kivut, menkää jo muualle.

Tänään mulla oli pitkästä aikaa aamuvuoron sijaan iltavuoro, aloitin työt viideltä. Työvuoron jälkeen käytiin ruokakaupassa hakemassa keittiöön täytettä ja pikkuiselle vaippoja. Tuli ostettua ensimmäinen vaippasatsi, merkkinä Dodot ja kokona nro 2. Vaippoja meille on tulossa ihan Venezuelasta asti postipakettina, kun miehen äiti välttämättä halusi siinäkin auttaa. Venezuelasta odotellaan tällä hetkellä mm.
..Vaippoja
Kuumemittaria
Rntaliivien suojia
Vaatteita
Hoitolaukkua
Hiusharjaa
Tutteja..
..Ja vaikka mitä muuta. Melkeinpä joka kerta, kun miehen siskon kanssa puhun Facebookissa, kertoo hän heidän lähettävän taas uuden paketin tulevalla viikolla. Ei kai siinä voi kauheasti kieltääkään, kun toinen niin innoissaan höpisee. Ihania ihmisiä ja olen hyvin, hyvin kiitollinen kaikesta avusta. Omat hankintani rajoittuvat vielä
Muutamaan vaatteeseen
Kesähattuun
Vauvaöljyyn
Kosteuspyyhkeisiin
Talkkiin
Vaippoihin
Tuttipulloon
Kahteen tuttiin
Ja vilttiin..
Muilta saatuja meillä onkin sitten jo jonkun verran, esimerkiksi sänky, syöttötuoli ja rattaat ovat jo valmiina. Syöttötuolia nyt ei aivan samantien tule edes tarvitsemaan, mutta siitä huolimatta ollaan sekin jo koottu ja olohuoneessahan se nyt sitten odottelee. Ensikengätkin löytyvät, nimittäin omat vanhat Niken tossut.

Dzii

4 kommenttia:

 1. Moi!
  Kuulostaapa inhottavalta tuo jatkuva kipuilu. Varmaan vaikea nauttia "loppuraskauden hehkeydestä ja energisestä olosta", kun olo on tuollainen. Onneksi ei enää pitkään, niin liitoskivut ainakin hellittää :)

  Tsemppiä loppuun!

  Terveiset keväisestä Suomesta, lumet sulaa kovaa vauhtia, aurinko paistaa ja on jo keväinen fiilis, mutta ensi viikolla otamme vähän talvea takaisin kun lähdemme lappiin hiihtolomalle! Tyttö 10 kk lähtee tottakai mukaan, vähän jännittää automatka... (12 h)

  VastaaPoista
 2. Moi, Tanja!
  Juu no tässä ei tosiaan kauheesti nautiskella "hehkeydestä", varsinkaan "energisestä olosta". Hahhah. :)

  Toivotaan, ettei teille tule liian mielenkiintoinen automatka, vaan pikkuneiti pystyy nukkumaan hyvin autossa. Nauttikaahan lomasta ja pohjoisen lumesta, muista tehdä viimeinen lumiukko ennen kesän lopullista saapumista!

  :)

  VastaaPoista
 3. Hei Dzii! Kyselit blogissani koska olen tulossa Barcelonaan ja ajattelin vastata täällä niin huomaat vastaukseni helpommin. Lentoni on ensi maanantaina ja olen siellä kymmenisen päivää. Mieheni muuten lukee myös blogiasi ja hän taisi myös kysellä sinulta jotain Facebookissa? Hän on tällä hetkellä jo Barcelonassa remontoimassa asuntoamme siellä. Voitaisiin kyllä tavata jossain kivassa paikassa. Tässä meiliosoitteeni: astro27@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Moi, Matkatar!:)
  Kiva kuulla että miehesikin käy täällä kurkkailemassa. Ei ole kyllä ainakaan vielä tullut mitään viestiä Facebookissa. Voi olla että menny väärään osotteeseen, FB:ssä kun on mulla taas aivan eri nimi. Mä laitan sulle sähköpostia, olis kyllä aika mukava törmäillä. :)

  VastaaPoista