lauantai 21. huhtikuuta 2012

Con mi pequeña bailarina

Ulkona on taas vaihteen vuoksi ihana sadesää. Äsken tuulahti oikein kunnolla ja sain avoimesta ikkunasta sisään päätyneen sadepisaran poskelleni. Mun tekee ihan hirveesti mieli jäätelöä, nyt olen syönyt jo kaksi vaniljapuikkoa tässä viimeisen tunnin aikana. Kohta ajattelin hakea kolmannen.
Olen nyt virallisesti nähnyt kaikki Los Serrano jaksot, eilen illalla katsoin sen ainoan joka joskus jäi välistä. Lähes kaikki muut jaksot olenkin nähnyt keskimäärin kahteen kertaan. Jaksoja löytyy kahdeksan kauden(147jaksoa) verran, kestoltaan keskimäärin 1h15min pitkiä. Lempikauteni ovat ensimmäinen ja viimeinen.

Tässä taustalla kuuntelen taas miehen ja soittokaverinsa treenejä. Voi olla, että jo ensi kuussa pääsevät soittamaan ensimmäisen yhteisen keikkansa eräässä baarissa. Pieni maha-asukki tanssii poikien soiton tahdissa, masu heilahtelee puolelta toiselle ja aina musiikin loputtua lopettaa kaikenlaisen liikkumisen. Ihan selvästi on valinnut nyt lempikappaleen, ihme ettei masu lähtenyt irti kun niin kovasti alkoi heilahtelemaan. Ja taas.. :)

Meillä on huomenna tasan kolme viikkoa laskettuun aikaan, mutta musta tuntuu, että pikkuinen meinaa tulla hieman sovittua aikaisemmin. Tänään on ollut hieman helpompi päivä, mutta eilen supisteli taas aamusta iltaan ja kömpelyys oli päivän tunne. Eilen ostin uudet suihkuverhot, valkoisen buddhan kuvalla koristellun kynttilän suojan, muovisen Marilyn Monroe pöytäliinan(ei sitä liinaksi voi kutsua, mutta ainoa sana mikä tuli nyt mieleen, otan kuvan vaikka huomenna..) terassin pöydälle, tuikkuja ja pikkuisen vaatteille pieniä valkoisia henkareita. Rahaa käytin 13€.Siinä vielä Johnny Cashin versio upeasta kappaleesta.

Laitan vielä tänään kuvia, kunhan ehdin hieman paremmin.
Maltti on valttia, hyvät lukijat!

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti