keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Tänään ei kattoterassi kutsu

Sadesäät senkuin jatkuvat, ja jos unenpöpperöiseen heräilemiseeni on uskomista, viime yönä ukkosti ja salamoi. Tänään mä haluan kokkailla hampurilaisia, syödä suklaata ja katsella sadetta turvallisesti peiton alla piilotellen. Tällä hetkellä mä odotan, josko Venezuelan paketti päättäisi saapua tänään. Lähetit tulevat yleensä näihin aikoihin; yhdentoista ja kahdentoista välillä.

Tämän päivän aamuherätykset hoiti lankapuhelimen piriseminen. Miehelle soitettiin aikaisemmin sovitun lääkäriaikansa muuttuneen.
Vielä hetken ajattelin odotella, ja sen jälkeen kutsuu ruokakauppa. Täytyy ostaa maitoa, hampurilaispihvejä, tomaatteja ja muuta tarpeellista. Mulla on mielessä postaus aihe, josta haluaisin hieman enemmänkin avautua täällä blogissa. Ajattelin hoitaa sen kirjoittamisen myöhemmin tänään. Sarjassa Odottavat mammat ja heidän erityistarpeensa. 

Ihana Beatles! Ala-asteen englannintunneilla katsottiin opettajan Yellow Submarine videokasetti vähintään viisi kertaa. Meiltä löytyy kyseinen leffa DVD:nä.

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti