lauantai 7. huhtikuuta 2012

Iltoja!

Selvisin hengissä! Miekkosen piti lähteä treenikämpille, niin menin sitten aivan yksin shoppailemaan..
Mukaan lähti vaikka mitä ja rahaa meni noin 60€. Nyt olen aivan rättipoikki, väsynyt ja vaikka mitä muuta.. Harmittaa, koska sain tänään aikaisemmin kuulla yhden kaverin olevan kaupungissa tämän illan, olisin halunnut mennä moikkaamaan. Tämän neidin lauantai-iltaan ei kyllä enää muuta kuulu kuin lepoa ja Los Serranoja. Selkäkin huutaa hoosiannaa. Tulisi se mies jo kotiin hieromaan minua poloista..

742
Pirteän turkoosi suoja kynttilälle, puinen boksi kivalla kuvalla, kolmet alkkarit(en kuvannut kaikkia erikseen, koska ajatus alusvaatteideni esittelemistä tuntui hieman oudolta..) ja tummanvihreät stretch polvisukat..
Tuo turkoosi enkeli meni kattoterassin pöydälle ja boksin ostin kotiavainten säilytyspaikaksi. Alusvaatteita ostin koon isompia kuin kotona ennestään olleet, polvisukat ihastutti värillään ja miellyttävällä materiaalillaan.

746
Pitkävartisia ohuita sukkia, 100% puuvillaa.
745
.. Ja lisää pitkävartisia ohuita sukkia, myöskin 100% puuvillaa.
Sukkia ostin viidet parit, kauppana alusvaateliike Calzedonia

743
Aivan ihana pieni kaulaan ripustettava pussukka, tummansiniset shortsit ja urheilurintaliivit.
744
:) Eikä hintakaan ollut paha! Ostin tuon ensi kesän illanvietot mielessä, ihan kätevä paikka käteiselle ja puhelimelle. Tuo on kooltaan hieman pitkulainen, arvioisin hieman perus  iPhonea isommaksi.

Kävin Harmonyssa(olisin linkittänyt kotisivun, mutta kun en löydä googlettamalla..) katsomassa, josko olisin löytänyt jotain kivoja mekkoja tai pitkiä paitoja, joita voisin käyttää legginssien kanssa. Ei tarvitsisi housuja alkaa ostamaan. Mitään sekä mieluisen hintaista - että näköistä, en kuitenkaan löytänyt, niin ostinkin shortsit (kokoa 44, muutaman koon totuttua isommat. Ennen masun kasvua oli kokoni 36..) Kesällä täytyy tuunata shortsit pienemmiksi, niin voi käyttää niitä jatkossakin. Harkitsen myös tuon takataskussa olevan kolmion muotoisen koristeen poistattamista. Shortsien lisäksi tämän neidin oli aivan pakko saada urheiluliivit ja maailman suloisin pieni pussukka.

741
Keittiön täytteeksi ostin appelsiinimehua, suklaata ja jäätelöä. Vessaan vessapaperia.
 Vauvaöljy ja vauvojen kosteuspyyhkeet jäävätkin vielä toistaiseksi vaatehuoneeseen odottamaan pienen saapumista. 
Kävin poikkeuksellisesti Bonpreussa tekemässä ruokaostokset. Onhan tuo lähellä, mutta Consumiin ja Capraboon verrattuna hieman kalliimpi paikka.

Dzii

2 kommenttia:

  1. Hei! Mistä kaupasta tuo oranssi ihana pussukka oli? Olen itse viikon päästä tulossa Barcelonaan ja tietysti täytyy vähän shoppaillakin...

    VastaaPoista
  2. Se on vaaleanpunainen, ja Gracian Harmonysta vein toiseksi viimeisen. :)

    VastaaPoista