maanantai 27. helmikuuta 2012

astetta sekavampi postaus

nortisybarregona
Ja taas tänään otettiin masukuvia. Tässä ehkä ihanin kuva mun pienestä perheestäni. <3

Ajattelin taas olla hieman ilkeä ja kehuskella tällä säällä..
Tänään loikoilin taas muutaman tunnin, ja muistona sain RUSKETUSRAIDAT! Virallisesti vuoden ensimmäiset selvät rajat. Kyllähän tuo hymyilemään pistää.

huone1
Tässä on mun näköalat kotona dataillessa. Meidän säälittävän pieni televisio pilkistää tuolla ylhäällä.. Niin ja tuo musta boksi nurkassa esittää Playstation2:sta.
Tänään meillä oli pienimuotoiset siivousoperaatiot makuuhuoneessa. Siirrettiin mm. sängyn paikkaa ja tuo kaappia muistuttava taso siirrettiin vaatehuoneesta tänne.

huone2
Oikein mielenkiintoista.. Tuolta löytyy lähinnä sukkia ja alusvaatteita. Paperipussissa villasukat!

huone3
Meidän makuuhuone on saanut vaaleanpunaisia yksityiskohtia. <3
huone4
Raskausajan papereita kukkakuviollisessa mapissa, Carrefourin lehtinen ja Ser Padres.
Huomenna aamulla on asioiden hoitoa ja muuta puuhailtavaa, kahdesta viiteen työvuoro. Nyt mulla pyörii Oscarit taustalla, ja pohdiskelen, että mitä hyvää naposteltavaa voisin hakea keittiöstä. Suklaata ei enää löydy, kun aikaisemmin tänään taikatemppuilin viimeisen 100g suklaalevyn taivaan tuuliin. Olen mä aikamoinen taikuri. Vatsa kiittää, kun kaakaotakin oli pakko juoda.. Voi tätä herkuttelua, pistän kyllä täysin raskauden piikkiin. Kesällä tällä neidillä on hieman urheilusuorituksia edessä.
 DUMLEJA JA SUOJAKERTOIMIA

Juttelin taas tänään pitkästä aikaa äitini kanssa. Huomenna lähtee paketti tulemaan Suomesta tänne Barcelonaan. 
Tilasin äidiltä yhden Kelan kaavakkeen(jostain syystä en voi tulostaa netistä lataamaani), porkkana-aurinkovoidetta, Dumleja ja suomalaista luettavaa. Saa nähdä millainen paketti tulee.. 
Viime kerralla kun sain paketin Suomesta, siinä tulemisessa ei kestänyt muutamaa päivää pidempää. Toivottavasti saan tuonkin yhtä nopeasti, pääsen sitten (toivottavasti, jos kelit pysyy yhtä hyvinä) jo ensi viikonloppuna läträilemään uuden aurinkovoiteen kanssa. Viime vuonna koko kevät meni porkkanavoidetta käyttäen, ja ensi kertaa moneen vuoteen, rusketuin aivan naurettavan lyhyessä ajassa. Meiltä löytyy kotoa kaikenlaisia voiteita kunnon suojakertoimilla, mutta mä haluankin nyt juuri päinvastaista. Aurinkovoiteen naurettavan pienellä suojakertoimella. Ja nimenomaan porkkanaa sisältävää aurinkovoidetta. Kuulostaa varmasti aika typerältä...

Alkaa taas silmät uupumaan ja Oscarien tunnelmat peittyvät mun haukotuksiini.. Voisin hakea keittiöstä appelsiinin ja jogurttia, ottaa hieman mukavemman asennon ja koittaa edes hetken keskittyä ainoastaan tuohon lähetykseen. Kauniita unia ja sitä rataa.. Huomiseen!

Dzii

2 kommenttia:

  1. En ole yhtään ehtinyt lukemaan tätä tällä viikolla, kun töissä on oikeasti ollut töitä tehtävänä! :D Mulla on kanssa rusketusoperaatio menossa. Olen nyt pari kolme viikkoa syönyt Mercadonan betakaroteenikapseleita yliannostusta ja tilasin Ebaysta Piz Buinin Tan Intensifier -aurinkorasvaa ja aftersunia, joiden toivon auttavan ruskettumisessa. Rajat tuli jalkoihin jo viime sunnuntaina rannalla. Ja näin Henry Saaren siellä!! :D

    VastaaPoista
  2. Moi! Hei nyt sä sait mut kiinnostumaan noista kapseleista, aloin heti tutkimaan googlettamalla.. Mun äidin piti tosiaan lähettää jonkinsortin porkkanarasvat tänne, mutta se on nyt myöhemmin ilmoittanut unohtaneensa sen (tärkeimmän:D) siitä paketista kokonaan. On se kuitenkin aika kiva silti, lupas laittaa nyt vielä tämän viikon aikana postissa vielä sitäkin..
    Voih, joskus kun on itellä varaa niin ostan kaikenmaailman rasvoja ihan itse, ei tarvitse äitiä pyytää lähettelemään mitään.. Onnea rusketuksesta, itse kanssa ihan ylpeänä jo tulleista rajoista! Mistä päin mahdat kirjoitella?:)

    VastaaPoista