lauantai 18. helmikuuta 2012

Yesterday

fooood
Ramblan lähettyvillä syötiin mm. suolaista kakkua vuohenjuustolla ja kuivatuilla tomaateilla.. Nams! Meitä oli vain minä ja talon emäntä, vaikka alunperin oli yhden toisenkin kaverin tarkoitus liittyä meidän seuraan. 

lilithil
Juomana Dziillä appelsiinimehua, talon emännällä punaviiniä. Dzii oli ystävällinen ja toi mukanaan kuvassa näkyvät pähkinät.

P1010016
Keikalle lähtö lähestyi.. Ennen lähtöä otin vielä turhiakin turhempia kuvia, joista yksi on tässä. Tuossa muuten ne kengät jotka ostin !
P1010023
Illan emäntä jutusteli jonkun ruotsalaisen(vai olikohan se sen ruotsalaisen kaveri?) seuralaisemme kanssa.
Siinä se sitten olikin. Tuo kamera ei ollut mikään paras noin hämärässä, niin en edes yrittänyt ottaa bändistä kuvia. Viimeisen kuvan taustalla voitte kuitenkin nähdä akustisen kitaran!

Oli kyllä aika kiva ilta, vaikka kotiin mä lähdinkin jo hyvissä ajoin ennen puoltayötä. Ei tämän masun kanssa oikein vaan enää jaksa mennä, oli sitten kyseessä kavereiden keikka, tai muuten vaan illanistujaiset. Tuonne baariin kun päästiin, mä vaan odotin pääseväni kotiin loikoilemaan. Eri asia oli olla siellä kaverin luona, siellä kun pystyin röhnöttämään sohvalla, ja ainoat hälinät ympärillä oli satunnaisesti soiva puhelin. :)

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti