sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pepun keikuttamista ja söpöjä kesähattuja

Mä olen IHAN puhki!

Sen aamuvuoron jälkeen mä zumbailin 30min + 30min tanssahtelin omiani zumbamusiikkien tahtiin. Tanssituokioni jälkeen mä hyppäsin suihkuun ja juttelin hetken Skypessä erään ihanan ystäväni kanssa. Söin siinä samalla 2 herkullista leipää ja aloin "kaunistautumaan". Noin kolmen maissa me lähdettiin automaatin kautta metrolla kohti keskustaa. 

 Vanhoilla kotikulmilla

Hassua, miten vähän tulee enää mentyä keskustaan päin. Nyt on jo yli vuosi siitä, kun sieltä muutin mieheni luokse hieman rauhallisempiin maisemiin, lähelle Park Güell puistoa. 
Me kierrettiin tänään sitten monet kymmenet putiikit, ja siinä välissä ostettiin maukas vohveli suklaa-vanilja kastikkeella. Nams kun olikin hyvää.:) Kahvilla ja appelsiinimehulla me käytiin Ramblalla jossain turistipaikassa, appelsiinit tuli Dziille. Siitä huolimatta, että oltiin vähintään puolet katedraalin ympäristön kaupoista koluttu läpi, ostoksia tehtiin vain Prenatalissa ja Shanassa.

Prenatal 
120x150cm Iso tummanruskea viltti, 100% puuvillaa 11,95€
6 paria sukkia 6€
Harmaa Nalle Puh - aiheinen mekko 2,95€
Vaaleanpunainen kesähattu 1€
... ^Noista kaikki meidän pikkuiselle, Dzii ei tällä kertaa halunnut Nalle Puhin kuvalla koristeltua mekkoa.. :)
Yhteensä: 21,90€

Shana
Tummansininen toppi 1,99€
Turkoosi neuleliivi 2,99€
Harmaat Converseja (muodoltaan) muistuttavat kengät 4€
Kaulakoru 2,99€
Yhteensä 11,97€
... Ja nämä sitten Dziille itselleen. Tuon topin ostin tarkoituksella L-kokoisena, että pysyy varmasti ihan raskauden loppumetreihin saakka mukavana päällä. Neuleliivi ihastutti värillään, ja tuollaiset on käteviä, kun voi vielä raskauden jälkeenkin käyttää (ei siis ole napillinen tms.). Koruihin mulla on aina ollut joku juttu, enkä voinut vastustaa kiusausta tälläkään kertaa. Mukavat ja edulliset kävelykengät - tarvitseeko niitä nyt sen enempää selittää.

Ei löytynyt sopivan kokoisia mammahousuja Prenatalista, kaikki kivat oli jo viety. Ne rintaliivitkin jäi ostamatta, kun en löytänyt mieleistä mallia. Mä olin varmaan hieman liian nirso..

Huoli pikkuisesta

Takaisin kotiin me lähdettiin joskus seitsemän jälkeen, eli kun takana oli noin neljä tuntia kävelemistä kaupasta toiseen. 
Mua oli jo keskustassa alkanut pistämään masusta jotenkin tosi ilkeästi, eikä se kipu ottanut lähteäkseen. Aluksi uskalsin pistää sen monen tunnin kävelemisen piikkiin, mutta kun kipu alkoi tuntua pelkästään inhottavana polttavan tunteena alavatsassa, päätettiin että lähdetään sairaalaan. Ja taas liikenteeseen! Mulla oli ollut täysin samanlaista kipua jo eilen illalla, mutta silloin se ei ollut kestänyt näin pitkään, ainoastaan pienen hetken. Reilun tunnin jatkuvan aaltoilevan kivun jälkeen mä aloin huolestumaan, ei polttava kipu alavatsassa ole käsittääkseni mikään aivan normaali oire ja terveen merkki.
Sairaalaan päästyä kipua oli jatkunut aaltoilevasti melkein kaksi tuntia. Alkoi tulemaan tippa linssiin, kun maalailin kauhukuvia päässäni.. 
Hetken odoteltua päästiin tapaamaan gynekologia. Pienen tovin multa kyseltiin erilaisia kysymyksiä, jonka jälkeen virtsanäytteen kautta haarat levällä gynekologin tuolille. Ja mikä olikaan tulos? Vauvalla kaikki hyvin, siellä se istui tyytyväisenä ja sydän pauhasi. Dziillä hiivatulehdus ja edessä 7päivän kuuri - kahdella eri lääkkeellä.
Sairaalasta sitten taksilla takaisin meille päin, tarkoituksena käydä apteekissa ja sen jälkeen pakikaupassa ostamassa jotain juotavaa kotiin. 

Takaisin kotiin

Koko taksimatkan mä odotin, että pääsisin kotiin aloittamaan kuurit. No, apteekista oli tämä toinen lääke loppunut, joten kehottivat tulemaan HUOMENNA uudestaan. Lisäsi se apteekkari sitten vielä, että kannattaa odottaa vielä tämä ilta, ja aloittaa sitten molemmat määrätyt yhtä aikaa. Kipu ei sitten millään ottanut lähteäkseen, tässä kohtaa alkoi hieman potuttamaan. Kaupasta me löydettiin valmispizzaa, suklaata, kokista ja kaikkea muuta epäterveellistä. Ihan vaan lauantai-illan kunniaksi. Mehujen ystävänä nappasin vielä terveellisemmänkin vaihtoehdon, passion mehua. :)
Me oltiin koko päivä menty tosi vähällä ruoalla, ja kotiin kun päästiin, oli ekana tehtävänä lämmittää pizza pannulla ja laittaa Serranon perhe pyörimään. Vihdoinkin sai levätä ja syödä aivan rauhassa. Mä olin vielä "ruokatauon" jälkeen ahkera ja siivosin meidän keittiön perusteellisesti. Tähän koneelle pääsin istahtamaan ja lepäämään (keskustaan lähtemisen jälkeen toinen kerta koko päivän aikana) tasan kello 00.00


Päivän mitättömät ruoat ja unenpöpperöistä höpinää

Hieman mua kyllä harmittaa myös tuo, että söin niin kehnosti tänään. Yhteensä mulla ei mennyt kuin
Aamulla
-2dl Banaanijogurttia x 2
-2 sokeritonta ja tylsää keksiä
-2dl Suklaavanukas 
-Vettä
Zumbailujen jälkeen, ennen keskustaan lähtemistä
-Jälleen pari tylsää keksiä
-2 Tummaa leipää sulatejuustolla, vuohenjuustolla ja tomaatilla
Keskustassa
-Aikaisemmin postauksessa hehkuteltu vohveli suklaa-vanilja kastikkeella
-2dl Appelsiinimehua
Vettä
Kotona, ennen sairaalaan lähtemistä
-2dl mansikkajogurttia
+
Sitten sairaalasta "kotiuduttua" valmispizzaa, jonka päälle muruseni oli laittanut kotoa löytyneitä aineksia. Juomana kokista. On muuten jännä, miten hyvältä esim. limut voikaan maistua, jos niitä juo tarpeeksi harvoin. Itselläni ei ole uudenvuoden lukuisten Pommac-lasillisten lisäksi mennyt noita sokeri/lisäine pommeja kuin hyvin harvoin nyt tämän raskauden aikana, mutta silloin kun niitä on juonut, on kyllä maistunut ainakin kymmenen kertaa paremmalle kuin ennen. Ainakin siltä on tuntunut. Ehkä ennen raskautta mä join niitä sitten liian usein? Tai ehkä mä vain hourailen omiani, kun alan olemaan sen verran väsynyt?

Nyt kello on paikallista aikaa 2:37 ja ei tämän neidin silmät kyllä pysy enää yhtään pidempään auki. HUOMISEEN! 

Dzii

2 kommenttia:

  1. Toi on totta kyl, et mitä harvemmin juot limua, ni sitä paremmalta se aina maistuu!
    Vähä sama kyllä kaikkien herkkujen kanssa, mutta limussa se on tosi hyvä piirre ku se nyt on aina perujuomaa vrt sihen että vetäis munkkeja.

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan :)Ja nyt alko tekee mieli munkkeja..

    VastaaPoista