maanantai 27. helmikuuta 2012

rakkaat, mystiset lukijani..

Mä olen nyt tuijottanut tätä näyttöä viimeiset viisitoista minuuttia. Aina välillä avannut Facebookin vastatakseni uuteen viestiin, sen jälkeen taas palannut tuijottamaan tätä bloggerin tekstilaatikkoa. Ajatuksia olisi vaikka millä mitalla, mutta en tiedä miten parhaiten pukisin ne sanoiksi. Melkein pistää ahdistamaan, kun ei tiedä mitä sanoisi, mutta jotain on kirjoitettava. Sormet kaipaavat toimintaa.

Aina välillä sitä alkaa miettimään, että minkälaiset ihmiset tätä mun blogiani käyvät lukemassa. Ainoastaan parista vakiolukijasta tiedän hieman taustojakin, teistä muista mulla ei ole aavistustakaan. Kyllä mulla on aavistukseni, että mistä olen suurimman osan lukijoistani saanut, mutta ei sekään kauheasti teistä henkilöinä kerro. Musta on kuitenkin aivan parasta, että teitä näyttäisi olevan hieman joka puolella maailmaa. Melkein aina näkyy vieläpä samat ulkomaat tuossa kävijälaatikossa, ainakin Irlanti ja Saksa monesti vilahtanut oikeassa reunassa. Uskaltautukaa joskus vielä kirjoittamaan kommenttiakin. :)

Mä en itse ole koskaan varsinaisesti seurannut mitään blogia, mitä nyt täysin tekemisen puutteessa lukaissut jotain. En vaan ole löytänyt sellaista blogia, joka mua oikeasti ja täysin vilpittömästi kiinnostaisi. Löydän aina vain täysin vääränlaisia, omaan makuuni liian tylsiä tai muuten vain kyllästyttäviä blogeja. Kaikista vähiten mua kiinnostaa katsoa kuvia yksi toisensa perään tylsemmistä H&M:n neuleista, topeista "cooleilla" teksteillä ja siihen päälle vielä ihkut päivän asu-otokset. Mua oikeasti kyllä kiinnostaa nähdä ihmisten erilaisia tyylejä, mutta sellaiset maailman tylsimmät vaaleaa seinää vasten(tai nyt talvella lumimaisemassa!) otetut farkut+toppi+neuletakki otokset mua lähinnä vain ärsyttää. Missä on mielikuvitus? Ja asentohan on sama melkein kaikissa kuvissa, toinen jalka hieman koukussa ja kasvoilla tekohymy. Ihkun huippu!

Olenpas mä kirjoittanut hitaasti tätä postausta.. Ulkona on jo pimeää ja nälkäkin alkaa iskemään. On tämä elämä sitten rankkaa. Onneksi ei kuitenkaan yksin joudu olemaan, nykyään mulla on seuraa 24/7. Pikkuinen prinsessamme pitää potkuillaan ja pyörimisillään huolen siitä, että en sitä unohda. :) Tänään alkoi 28. raskausviikko, katotaas mitä tuo tullessaan. Toivotaan kuitenkin, että uusilta vaivoilta säästytään. Ainakaan vielä ei ole mitään uutta ilmennyt, eli nyt vaan peukut pystyssä viikkoa eteenpäin..

22 kommenttia:

  1. No mä olen se Irlanti, moikka moi :) Tykkään ulkosuomalaisten blogeista (kun maailmalla oon jo monta vuotta ollut), siksi eksyn välillä tännekin :) T: Krisse

    VastaaPoista
  2. Hei, Irlanti! Kiva kun käyt vierailemassa.:)
    Mikä sut on Irlantiin vienyt?

    VastaaPoista
  3. Alunperin mies ja opiskelu - harmillisesti railakas opiskelijaelämä päättyi jo vuosia sitten ja nyt pitää puurtaa toissä. Mies on sentään vielä kuvioissa mukana :)

    VastaaPoista
  4. Niin ne vuodet vierähtää ja vielä muuttuvatkin mitä ihmeellisemmillä tavoilla, kiva kun mies on pysynyt messissä mukana!:)

    VastaaPoista
  5. Onko sulla muuten jonkunlaista blogia, jota voisin vilkaista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen verran on, etta kirjoitin ehka vuonna 2009 noin kaksi merkintaa. Eli ei ;) Mutta ilmoittelen, jos blogi taas aktivoituu - melkein jo talla viikolla lankesin paljastamaan kasilaukun sisallon blogissa!!

      Poista
    2. Ihmeessä juu ilmoittelet sitten! Mä toivon, että lankeat kiusaukseen. ;)

      Poista
  6. Mä voisin kans paljastautua. Eksyin tänne jostain raskausblogien viidakosta. Itse olen myös raskaana, ja Barcelona-lisä blogissasi herätti mielenkiinnon. Itse myös siellä asunut, nyt taas jonkin aikaa Suomessa, mutta tällä viikolla taas pääsen vähäksi aikaa Barnaan käymään (ihanaa, siellä taitaa olla jo aika keväistä!), kun siellä asustelee tulevan lapsen isäkin vielä muutaman kuukauden. Ehkä muutetaan sinne taas myöhemmin kaikki kolme, tai kuka tietää minne! Jaksamisia odotukseen!

    VastaaPoista
  7. Tervetuloa! Saanko udella, että onko miehesi itse paikallisia vai suomalainen kenties?:)
    Ja oikein hyvää odotusta sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mies on Uruguaysta, tulee meillekin monikielinen ja -kulttuurinen perhe, kivaa. :-)

      Poista
    2. Voii,ihanaa! kyllä nyt tulee aikamoisia neroja maailmaan! Hihi.:)

      Poista
    3. Ilmoitahan muuten ihmeessä, jos teidän pikkuinen perhe päätyy tänne ihan asumaan. :)

      Poista
    4. Ilmoitan toki, vaikka sitä vähän epäilenkin (niin ihana kun kaupunki onkin)! Todettiin just että on kyllä aikamoisen huono tilanne siellä ja koko Espanjassa just nyt...huoh! Ollaan alettu miettiä vähän muita vaihtoehtoja. Saa nähdä mihin tie vie Suomen jälkeen.

      Poista
    5. Toi on kyllä niiiin totta, taloudellinen tilanne ihan päin honkia. Ei mekään täällä voida kauaa pysyä, jollei tilanteet ala muuttumaan.:/ Toivotaan parasta, peukut pystyssä kohti tulevaa..

      Poista
  8. Moi!

    Täällä kans yks mysteerilukija Suomesta:)

    Löysin blogin Barcelonasta guuglailessani. Tietoa etin, koska käytiin siellä teiän kulmilla tammikuussa pienellä lomalla! Ja nimenomaan ihan myös teiän lähellä, jos kerran Parc Guellin lähellä asutte, käppäiltiin siellä(kin) päin ihan jonkun aikaa.
    Ihana kaupunki se Barcelona ja uudestaan on pakko päästä! Aina kun käy jossai oikein ihanssa kaupungissa, sitä käy miettimään millaista olisi arkielämä siellä, siksi pidän blogistasi :)
    Ja meillä on muutakin yhteistä: nimittäin tyttövauva :) Meiän neiti on 9 kk ja oli tottakai reissussa mukana. Reipas reissutyttö <3

    Ihanan lämpimät kelit siellä teillä! Kateelliset terveiset tuiskuisesta Suomesta.

    VastaaPoista
  9. Moi Tanja!:)

    Jos täällä Gràciassa käppäilitte, niin mitä luultavimmin olette ohittaneet meidän kotikadun, tuossa ihan vieressä kun menee yksi sellainen katu, joka tulee yleensä jokaiselle täällä vierailleelle, kaupunkia tutkivalle, tutuksi. :) Kiva kun säkin laitoit viestiä tulemaan, mahtavaa kun esittäydytte mulle!

    Paljon terveisiä teidän pienelle prinsessalle multa ja maha-asukiltani! Miten teidän neiti jaksoi Barcelona-reissun? Löytyikö sille sopivia pikku prinssi-ehdokkaita? Hihi.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvin neiti jaksoi reissun, olin kyllä positiivisesti yllättyny :) Hyvä ikä tuo 7-8 kk kaupunkilomalle, koska ei vielä liikkunut eikä älynnyt mitään omaa puuhaa vaatiakaan :D
      Sai äiti ja iskä kierrellä oman mielen mukaan, neiti keikku mukana rintarepussa tai rattaissa.

      Barcelonassa näkyi PALJON vauvoja ja lapsia, siis katukuvassa ja joka paikassa paljon enemmän kuin Suomessa (tai ehkä sitä vaan nykyään huomaa ne paremmin, kun on omakin?), mutta silti tarjoilijat, ohikulkijat ja kaikki jakoisvat lirkutella tytsylle :) Poikaystäviä ei vielä bongattu, mut ehkä ens kerralla :D

      Poista
  10. Hei joo itse kanssa huomannut, että varsinkin esim. täällä Graciassa ei voi välttyä lapsiperheiden bongaamiselta. Meidänkin kadulla suurin osa noista naapureista on lapsiperheitä. :)
    Keskustassa näkee hieman vähemmän, mutta siellä nyt on ihan mihin vuodenaikaan tahansa niin monenlaista porukkaa.
    Kai se on ihan sitäkin, kun suurin osa ihmisistä täällä kävelee tai menee metrolla paikasta A paikkaan B, Suomessa helpommin turvaudutaan autoon. Täällä näkee helpommin niitä ihmisiä.
    Teidän täytyy ehdottomasti tulla useamminkin kyläilemään, ei tiedä vaikka joskus meidänkin pikkutytsyt tapaisi toisensa.:)

    VastaaPoista
  11. Hei,

    Taalla yksi saannollisen epasaannollinen lukijasi Barnasta. Itsekin ulkosuomalaisena muiden samassa tilanteessa olevien (varsinkin viela, jos ollaan ajauduttu samaan kaupunkiin) blogeja on mielenkiintoista lukea. Paljon onnea odotukseen!

    VastaaPoista
  12. Moi Anonyymi! Hauska kuulla, että joku toinen tänne Barcelonaan eksynyt suomalainen käy lukemassa mun höpinöitäni. :) Kiitos esittäytymisestä ja kommentoi ihmeessä jatkossakin. :)

    VastaaPoista
  13. Voisin minäkin käydä sanomassa, että olen PepsiTwist ettet ihmettele :)

    VastaaPoista
  14. AAAAA sinä! Hihi :) Unohda tuon toisen viestin jälkimmäinen kysymys siis. Kiva kun tulit kommentoimaan!

    VastaaPoista