sunnuntai 26. helmikuuta 2012

solo para decirte..

Huhhei, ja taas yksi päivä ohi aivan hetkessä. Aamulla menin taas kattoterassille nauttimaan auringosta, tein työvuoron ja jäin vielä sen jälkeen nauttimaan lähestyvästä kesästä. Kyllä siinä yhteensä muutamat tunnit vierähti, ja viiden-kuuden-maissa siirryin kokkauspuuhiin. Valmistin meille herkullista kana-pekoni-kasvispataa. Olin aikaisemmin päivällä löytänyt hyvän ohjeen kalkkuna-pekonipataan, jota sitten käytin hieman apuna. Ruokaa valmistui kunnon satsi, riittää aivan mainiosti vielä huomisellekin. Ruokaan tuli:
Oliiviöljyllä paistettua kanaa ja pekonia
Porkkanoita
Sipulia
Laakerinlehtiä
Vettä
Punaviiniä
Perunoita
Lehtisellerin varsia
Kesäkurpitsaa
Suolaa
(Fondia)

Ruokajuomana Dziillä appelsiinimehua, miehellä Fantaa. Tykkäsi kuulemma kovasti, vaikka teinkin tuon aika fiilispohjalla, unohdin jopa suurustamisen.. Hupsista.

Hei niin, eilisestä! Eilen oli todella kiva ilta, ruoka oli maukasta ja seura aivan loistavaa. Ruokailu hoidettiin intialaiseen tyyliin sormilla. Otin paljon kuviakin, mutta jostain syystä en ole saanut niitä tähän koneelle. Koittanut olen monesti, mutta kone ei löydä kamerastani niitä eilisillan kuvia. Kamerasta kun tarkistaa, niin kuvat hyvässä tallessa. Koitin ottaa uusia kuvia ja laittaa ne sitten tähän koneelle - onnistui ilman ongelmia. Eipä sitten kelvannut kuvat, liian hardcore-meininkiä tällaiselle vanhalle läpyskälle. Pitää huomenna koittaa miehen koneella. Outo juttu kyllä..

Nyt olisi luvassa ilta poppareiden, appelsiinimehun, suklaan ja leffan parissa! Miehen ja pienen kickboxingia harjoittelevan maha-asukin seuraa tietenkään unohtamatta. Leffana "What Women Want", eli komediahömpällä mennään. Löysin tuon leffan muutama päivä sitten CashConverterin alennuskorista, ja 2€ köyhemmäksihän siinä sitten tultiin. Tuttu leffa, mutta ei ollenkaan sellainen, etteikö taas uudestaan voisi katsoa.

Arvatkaa muuten mitä? Nyt on pienelle prinsessalle nimi! Eipä siinä miettimisessä mennytkään kuin muutama hassu kuukausi. :´) Toivotaan, että ei sitten synnytyslaitoksella tule mitään kauheaa kriisiä, että ei se muksu nyt näytäkään yhtään sen nimiseltä.. Pitäisi varmaan koittaa miettiä jotain toista vaihtoehtoa varalle.


Elämyksellistä lauantai-iltaa toivotellen,
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti