lauantai 11. helmikuuta 2012

Huomenia!

Mä oon nyt ihan hurahtanut tuohon zumbaamiseen. Eilen illalla mä vaan odotin ja odotin, että päivä vaihtuisi, voisin tehdä aamuvuoroni ja sen jälkeen laittaa taas kotizumbat pystyyn. Nyt mulla on tosiaan töitä, mutta paikallista aikaa heti yhdentoista jälkeen olisi tarkoitus tehdä taas ainakin 30min treeni. Sen jälkeen suihkuun ja keskustaan, koitan löytää jotain kivoja alennusvaatteita. Ajattelin samalla katsoa uusia paitoja raskauden jälkeiselle ajalle. Oon nyt venyttänyt noita vanhojani, niin olisi ihan kiva saada edes pari uutta ensi kesää varten. Ehkä löytyy samalla reissulla pikkuiselle oma sänky. :)
Tämän päivän shoppailujen tärkein idea olisi löytää uudet HOUSUT, joita voin käyttää tämän masuni kanssa. Multa löytyy tällä hetkellä tasan yhdet äitiyshousut. Niin ja äitiysrintaliivitkin vielä kun löytäisi. Niitä mulla on nyt yhdet, mutta kunpa löytyisi jotkut, jotka tukevat hieman paremmin. Jännä miten raskaus voikin muuttaa kroppaa, nuo rinnat mulla on tällä hetkellä kuin milläkin povipommilla. Hieman jännittää, että miten käy kropalle synnytyksen jälkeen. Imettää en kuitenkaan aio, että sekään ei tule vaikuttamaan muotoihini. Mä kuitenkin luulen, että synnytyksen jälkeen mulla on niin kova kiire saada kilot karisemaan, että en pysy ollenkaan paikoillani. Pitää ostaa tällainen,
Manduca NewStyle Ocean

niin voin pikkuisen kanssa viilettää vaikka lenkille tai ihan vaan tanssahdella, aina kun on hiemankin aikaa.:)


Nyt takaisin työvuoron pariin, postailen myöhemmin tänään taas paremmin!
Dzii

7 kommenttia:

 1. Moikka. Pieni kysymys, toiv. ei liian henkilokohtainen, mutta miksi et aio imettaa? Ymmarran, ettei imetys onnistu kaikilta, mutta miksi tietoisesti paattaa olla imettamatta??

  (sori, skandit puuttuu, enkkunappaimisto!)

  VastaaPoista
 2. Mitä väärää päätöksessäni on?:)

  VastaaPoista
 3. Onhan mulla vielä yli kolme kuukautta aikaa muuttaa mieltäni, mutta tällä hetkellä olen sitä mieltä, että korvike tulee olemaan. Onhan niitä syitä useitakin, mutta näistä kaikista ehkä muiden ihmisten korviin painavin syy, on oma terveydellinen tilani, ja se, etten vielä tiedä kykenenkö päivittäiseen imettämiseen. En kauheasti haluaisi tästä asiasta nyt tässä kommenttilootassa avautua.:)

  VastaaPoista
 4. Joo sori, ei ollut tarkoitus udella, ja jos on terveydellisia syita, niin eihan sille mitaan voi! Joskus vaan kuulee, etta naiset, joilta imetys onnistuisi, vaan paattaa ettei huvita jos vaikka tissit rupsahtaa, niin mietityttaa onko se ihan fiksua, kun kuitenkin aidinmaito on lapselle niin terveellista! Terveydelliset syyt yms on sitten asia ihan erikseen!

  Kaikkea hyvaa raskauden viime metreille :)

  VastaaPoista
 5. Ei tarvii anteeksi pyydellä, tietenkin saa kysyä. :) Pelkästään tissien menettämisen pelosta ei juu täällä ole kyse, vaan muita asioita oon puntaroinut. Onhan se korvike ihan siitäkin jo hyvä, että esim. yöllä voi kumpi vaan mennä pikkusta syöttämään. Ei se korvikekaan hassumpaa ole, tai mitenkään epäterveellistä lapselle. :)

  VastaaPoista
 6. Mä olin tulossa noista zumbailuista avautumaan mutta päästiinkin tissiaiheisiin heti kun avasin kommenttilootan! :D Mäkin yritin zumbailla kotona, mutta eihän siitä mitään tule, kun käveleminenkin aiheuttaa tosi vastenmielisiä tuntemuksia pitemmän päälle. Varmaan ehkä liitoskipuja, kuka tietää. Tällä liikkumattomuudella ainakin niitä kiloja tulee :P

  Mulla ei ole mitään terveydellisiä syitä olla imettämättä, mutta jotenkin ainakin tässä vaiheessa ajatus ei hirveästi inspiroi. Aion toki imettää, mutta mä epäilen, ettei varmaan tule sitä ihanneminimi aikaa eli 6 kuukautta edes täyteen. Olen mä harkinnut sellaistakin vaihtoehtoa, että hankkisin kotiin rintapumpun ja sitten omaa maitoa tuttipulloon.. Äh, en mä tiedä. Mä en vain ole sellainen mamma, että toi tissiruokinta hirveästi kiinnostais. Mua oikeasti oksetti kun yksi varsin rintava kaveri sanoi menevänsä ku lapsi tahtoi tissille. Toisaalta mua inhottaa nuo korvikkeet ja kaikki valmiit vauvanmössöt, vaan tahtoisin tarjota ei-niin-prosessoitua ja teollista ruokaa, eli tissimaitoa ja itse tehtyjä soseita sitten isompana.

  VastaaPoista
 7. Paljon kaikenlaista pohtimista oli tossa viestissäs.. :) Mutta joo, rintapumppua itsekin miettinyt, siinäkin on sitten taas omat juttunsa. Jaksaako sitä sitten tuntikaupalla tyhjentää tissejään, tai onko ees aikaa? Monia kysymyksiä nousee päähän.. Kuulosti tuo tekstisi hieman omilta ajatuksiltani. Ei oo helppoa.:) Sitä tahtoisi vaan parasta tarjota, Mutta kun se ja se ja se...
  Mä en tiedä sainko mä edellisen viestini kuulostamaan jotenkin todella vakavalta, tuon missä siitä terveydellisestä syystä avauduin. Enivei, mulla on epilepsiaa muistuttava sairaus, ja niitä kohtauksia mä vaan oln miettinyt. Koko raskaus sujunut ongelmitta, mutta pelottaa hieman miten käy.. Nyt kun kuitenkin levännyt, syönyt hyvin, koittanut olla stressaamatta liikoja ja pysynyt täysin alkoholista ja tupakasta erossa.. Mun pepussa on sellanen kutina, et saattaa nuo paheet palata takas elämään synnytyksen jälkeen, ne kun molemmat ovat hieman huonoja ja esim alkoholi, stressi ja valvotut yöt voivat koitua petollisiksi mulle. Varsinkin kaikki yhdessä. Jos satun jonkun kohtauksen saamaan, tiedän täysin 100% varmuudella että vähintään seuraavat 24h oon vaan ihan poikki, masentunut ja loppuunpalaneen väsynyt, ettei musta oo lasta imettämään.

  VastaaPoista