perjantai 24. helmikuuta 2012

PARTY TIME!

Aurinko toi mukanaan hyviä uutisia! Miehellä on ensi viikosta lähtien luvassa duunia. :)

Duunipaikkana on täysin uusi ravintola Barcelonan rannassa (Barcelonetassa). Mies ei vielä tiedä tarkalleen, että kuinka paljon sille riittää hommaa, mutta lupailivat että jo ensi viikosta lähtien mies pääsisi ainakin jossain auttamaan. Maksun saisi ilmeisesti kerran viikossa. Täydellistä! Sanoivat vielä, että heti kun heille tulee tarvetta tarjoilijoille, ilmoittavat miehelleni ensimmäisenä. Siihen asti muita hommia sitten. Ensi viikolla selviää tuosta paremmin, kunhan tuon ravintolan toinen omistajista soittaa ja ilmoittaa. 

Duunista sai mies kuulla hyvän kaverinsa kautta, joka siis ihan tuntee toisen näistä omistajista. Aika tuuria oli, että juuri tänään mies lähti tapaamaan tuota kaveriaan, joka sitten oli itsekin vasta juuri kuullut tuttunsa uudesta ravintolahankkeesta. Järjestivät sitten miehelle työhaastattelun, jonne hän meni vielä tämän saman päivän aikana.

dzii
Hyvistä uutisisista innostuneena, mies yllätti ja ilmestyi kotiin pizza, 2l Coca-Cola ja litran omenamehu mukanaan. Mä olin oikein hurja ja join aitoa kunnon Coca-Colaa herkullisten pizzapalojen kera.


Mutta, mutta.. Nyt alkaa taas silmät menemään sen verran ristiin, että tämä neiti sanoo HYVÄÄ YÖTÄ! ja painuu Nukku Matin kanssa treffeille. Huomiseen.:)

Iloisena, mutta väsyneenä..
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti