keskiviikko 22. helmikuuta 2012

En piittaa nallekarkeista!

Eilisen huonoista uutisista huolimatta, on tämä päivä mennyt aika mukavasti. Näin asioita ajateltua, miehen kanssa puhuttua ja ennen kaikkea rauhassa levättyä, pystyy taas näkemään pilvien hopeareunukset. Kyllä tämä kaikki vielä iloksi muuttuu, vai mitä? Pieni balleriina mun sisälläni saa mut hymyilemään, ja samalla uskomaan niin. 
Pahin aika on jo melkein ohi, kevät on saapunut ja työpaikkojakaan ei enää pitäisi olla niin mahdoton löytää. Eilen saatiin lämpimät tervetulotoivotukset Margarita Islandille, jos tilanteet Espanjassa eivät ala muuttumaan. Päivä kerrallaan katsotaan mitä tapahtuu, pikkuisen parasta ajatellen ja sen mukaan tulevaisuutta varovasti suunnitellen edetään..

21.02.2012 - Päivä Dziin ja Pikku Prinsessan mukana
planet3
"Què comer durante el embarazo? - Mitä syödä raskauden aikana?"
Tänään luettiin Ser Padresia.. Meitä kauhistutti runway-kuvat viisivuotiaista..
planet
Otettiin masukuvia.. Mies keksi taas uuden lempinimen vauvamasulle - Planeetta.

tn2
Mies kävi ruokakaupassa.. Nyt on appelsiineja, mansikoita, suklaavanukkaita ja vaikka mitä. <3
P1010077
 Ruokakassit tyhjennettyä lähdettiin Cashconverteriin kyselemään uutta virtajohtoa Dziin läppärille. Ihanat nuo villasukat..
tn1
.Eikä siinä kaikki kuvat! Tässä on kuva meistä tulevista vanhemmista Gràcian kaduilla. Mies ei oikein ollut linssilude-päällä, niin piti tyytyä jalkojen kuvaamiseen..:') On muuten häiritsevä tuo sen pullottava (oikea) tasku.

Eli tällainen postaus tällä kertaa. Ei tuo pokkari aivan huono ostos ollut, nyt se tosiaan kulkee kaikkialle mun mukanani, masukuvia oon ottanut jo monet kymmenet! Niin ja tietenkin nyt te saatte nauttia ja kärsiä kaikenlaisista jännistä ja eksoottisista kuvista entistä useammin. Ideana on kuitenkin, että en tätä blogiani muuta täysin kuvapainoitteiseksi, vaan jatkan mielipiteistäni ja kaikenlaisista ajatuksistani avautumista entiseen tapaani. Nyt vaan kuvien kera.


Kauniita unia toivotellen,

Dzii

4 kommenttia:

 1. Siis villasukathan on ihan parhautta! Käytän niitä aina kenkien sisällä jonnekin maaliskuun puoliväliin asti ettei varpaille tuu kylmä :D Kun on kylmää ulkona ja sisällä ni en halua ottaa niitä ikinä pois

  VastaaPoista
 2. Haha, sama täällä!
  Paikalliset on ihan hölmöjä, kun ei oo tajunnut villasukkien ihanuutta. Ihme läpsyttimien kanssa kulkee, amatöörit. ;)
  Meillä on kotona ainakin neljät-viidet parit Suomesta tuotuja kunnon sukkia!

  VastaaPoista
 3. Mä tein ite villasukat (suomalaisesta villalangasta tietty) mun poikaystävälle ja sen äidille, ja ne on ihan ihastuksissaan :D Mullakin on kotona varmaan ainakin kymmenet mummon tekemät, eri värejä ni voi yhdistellä muun lookin kanssa, hehe!! M

  VastaaPoista
 4. No joo, kyllä täytyy vähintään yhdet kirkkaanpunaiset, harmaat ja vaalenpunaiset löytyä joka taloudesta.:)

  VastaaPoista