lauantai 25. helmikuuta 2012

Ponte las pilas

 Mua turhauttaa ihmisten aikaansaamattomuus. Itse osaan olla hyvinkin aikaansaamaton ja laiska, mutta en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun kuulee minkälaisissa asioissa toiset eivät vieläkään saa yhtään mitään aikaiseksi. Vieläkään, koska sentään aikuisista ihmisistä on kyse.
Ainoastaan säälipisteiden kerjäämistä ja asioiden muuntelemista(ja kenties suurentelemistakin) keskustelupalstoilla.

Ihan tulee teinivuodet mieleen, eikä missään muodossa hyvällä tavalla. On se kummallista, kun ei asioita osata hoitaa niinkuin aikuiset ihmiset. Ei edes voi yrittää. Paha on alkaa toisen elämään puuttumaankaan, ja jos toistuvasta kehotuksesta huolimatta ei ymmärrä, minkä sille sitten voi. Pitääkö toisen antaa olla asiassa kuin pikkulapsi, vai ravistellako pitäisi? Ymmärrän toki, että helpottaa kun saa purkautua asioistaan, oli se kohde sitten keskustelupalsta tai kaveri. Itse henkilökohtaisestikin olen molempia keinoja käyttänyt. Mutta se, että sen toistuvan valittamisen jälkeen, sitä täytyy vaan lisätä pökköä pesään ihan väärissä paikoissa, eikä missään nimessä voi tehdä mitään ongelman ratkaisemiseksi. Aikuiset ihmiset, järki käteen ja TOIMIKAA.

Ujouteen ja herkkyyteen on tässä maailmassa välillä aika turha vedota. Jos olet pienestä asti ollut tuppisuu etkä ole uskaltanut sanoa omia mielipiteitäsi, ei sen kuuluisi tarkoittaa sinun olevan sitä lopun elämääsi, että se olisi jonkinlainen luonteenpiirre tai ominaisuus. Päinvastoin. Siinä tapauksessa, aikuistuttuasi on korkea aika opetella. Ihmiset ovat erilaisia, jotkut pysyvät herkkinä ja ujoina koko elämänsä, mutta kyllä niistä eroon pääsemistä edes yrittää pitäisi. Ei vain valittaa valittamisen perään, niinkuin joillain tuntuu tapana olevan. Voi kun voisi virtuaalisesti hieman ravistella ihmisiä..

Osa mun lukijoistani saattoi arvata, että mistä tuli tällainen yhtäkkinen inspiraatio. On se elämä vaan kummallista ja ihmissuhteet vielä kummallisempia. Olen pahoillani, jos tekstin inspiraation lähde tunnisti itsensä ja loukkaantui. Mua vaan ottaa aika paljon pannuun ihmeellinen jatkuva valitus, ja tännehän mä aina tulen purkamaan fiiliksiä ja ajatuksia. Muunmuassa.

Dzii

4 kommenttia:

 1. Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen, että mikä olis paras/hyvä ajankohta tulla n. viikon pituselle lomalle Barcelonaan?

  VastaaPoista
 2. Ihan sellanen perus et käy kattoos nähtävyyksii ja shoppailees.

  VastaaPoista
 3. :D Öö..

  Nähtävyyksien ja shoppailujen perässä olisi kannattanut tulla heti joulun jälkeen, jolloin jokaisessa putiikissa on ihan hullut alemyynnit. Nyt alkaa olemaan jo sen puolesta hieman myöhäistä.. Seuraavat kunnon alemyynnit talvella sitten..

  Muutenkin suosittelisin tulemaan silloin, kun täällä ei ole ihan älyttömän kuuma. On energiaa kierrellä niitä paikkoja.. Kuumimmat kelit täällä on Kesäkuusta Elokuun loppuun, ja kylmimmät taas Marras-Tammikuussa.

  Tuollaista ohjeistusta antaisin, jos nähtävyydet ja shoppailu reissun ideana.
  Rantalomat ja klubitus taas asia erikseen.

  VastaaPoista