tiistai 28. helmikuuta 2012

Martes 28 de febrero (de 2012)

Tänään ollut taas aika tuskainen päivä. Ja päivähän ei ole vielä edes läheskään lopussa. Jippii..
Aamulla heräsin normaaliin tapaan työvuoroa tekemään, tällä kertaa ahertelin yhdeksästä yhteentoista. Selkäkivut pitivät taas tavalliseen tapaan seuraa mulle. Tein laiskana ja aina mukavuutta tavoittelevana ihmisenä työvuoron sängyssä makoillen.
Töiden jälkeen aamupalan laittamista ja porkkana-öljyn valmistamista. Ajattelin nyt sitä Suomesta tulevaa pakettia odotellessa kokeilla ihan vain huvin vuoksi. Porkkanoita ei meiltä löytynytkään sitten kuin yksi plus toinen aivan säälittävän pieni, mutta koitin silti. Toivottavasti toimii, ajattelin jo heti tällä viikolla kokeilla jos säät nyt sallii. Tälle viikolle on luvattu hieman epävakaata, saa nähdä minä päivänä sateet yllättävät.

Tässä olisi kuitenkin tällainen ennuste seuraaville päiville:

Imagwwen1

Siinä hieman espanjankieltä samalla. Eli kuten fiksuimmat hoksaakin..
Martes - Tiistai
Mièrcoles - Keskiviikko
Jueves - Torstai
Viernes - Perjantai
Sàbado - Lauantai
Domingo - Sunnuntai
Soleado - Arinkoista
Parcialmente nublado -Paikoittain pilvistä
Despejado - Selkeää
Chubascos - Vesisateita
Mayormente soleado - Pääosin aurinkoista

Juu, mulla ei ole pienintäkään muistikuvaa, käyttääkö ne siellä Suomessa juuri noita sanoja säätiedoituksissa, mutta varmasti ymmärrätte kuitenkin pointin. Jos tuon mukaan mennään, niin sunnuntaina voisi olla ihan hyvä päivä kokeilla sitä öljyä. Meillä on kattoterassilla yleensä ainakin pari astetta lämpimämpää, sen verran on tuulensuojaa eikä merikään ole ihan vieressä. 
Äitini tosiaan laittoi sen paketin eilen jo tulemaan, mutta kuulemma unohti aurinkorasvan. Sanoi laittavansa vielä tämän viikon aikana uudessa paketissa. Kelan papereiden mukana se oli kuulemma kuitenkin laittanut pari suomenkielistä lehteä(jännityksellä odotan, että mitä lehtiä..) ja karkkia. Mä luulen, että jo torstaina saattaa tulla kirje kotiin, jossa kehotetaan noutamaan paketti postista. Siitä sitten seuraavana päivänä postitoimistoon jonottamaan. Peukut pystyssä, ettei ala heikottamaan odotellessa.

Takaisin tämän päivän pariin.. Eli tosiaan sain öljyt valmiiksi, ja mielessä oli datailut kattoterassilla. Sain kaiken tarpeellisen ( raahasin tietokoneen johtoineen, vesikanisterin, suklaata ja muuta välttämätöntä) terassille, istahdin pöydän ääreen ja koitin rentoutua. Hetken ehdin istumaan, kun yhtäkkiä alkoi taas heikottamaan ihan käsittämättömästi. Samaan aikaan pyörrytti, ahdisti ja oksetti. Mun oli pakko tulla takaisin  sisälle, ennen kuin olisin tajuttomana katolla. Siltä musta tuntui. 

Jätin kaiken niinkuin olin juuri pistänyt, ja kiiruhdin sänkyyn sikiöasentoon lepäämään. Hetken kesti, kunnes olo alkoi hieman paranemaan.. Selkäkivut kuitenkin pysyivät, ja tuntui että vaan pahenisivat. Oikea jalka oli aivan turta, reiden kohdalta lihakset todella kipeinä. Pitääkö mun tosissaan odottaa vauvan syntymään asti, että pääsen näistä selkä-/jalkakivuista eroon? Siltä alkaa jo tuntumaan.
Mies ajattelevaisena hieroi taas jalkaani, pakaraa ja alaselkää, kunnes pystyin rentoutumaan. Sen jälkeen se tuli mun taakse makoilemaan ja halasi mua lämpimästi. Tiedä sitten, että yrittikö mua saada nukahtamaan, mutta niin taisi käydä. Sain nukuttua tunnin verran, ja taas heräsin kipu seuranani. Tällä kertaa turvauduin 650mg:n Paracetamoliin, mutta eihän se oikeastaan mitään auttanut. 

Nyt pari viimeistä tuntia vaan levännyt ja  koittanut löytää kivuttomia asentoja, kuitenkin aina välillä hieman asentoa vaihtaen, muuten tulee vaan pahempina kivut takaisin. Oon jotenkin tosi väsynyt, nytkin tekisi vaan mieli mennä nukkumaan ja herätä huomenna. Vielä pitäisi kumminkin jaksaa. Ajattelin soittaa mummilleni vielä tänään, kysellä hieman kuulumisia ja kiitellä avusta vielä kertaalleen. Salatut Elämätkin oli vielä mielessä..

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti