maanantai 20. helmikuuta 2012

Viikko 27

Uusi viikko, uudet kujeet? Ainakin täällä.

Nyt oli taas aamulla parin tunnin työvuoro, ja vielä olisi vaikka mitä tehtävää. Ihan ensiksi mun täytyisi kuitenkin saada itseni tästä koneelta pois, etten täysin taas väsähdä..


Tämän päivän ohjelmistossa on tavallisen vaatekriiseilyn jälkeen pyykkien pesua, ja koneen pyöriessä pitäisi lähteä pankkiin maksamaan yhtä lukuisista vanhoista puhelinlaskuista pois. Pikkuhiljaa on vanhojen laskujen pino pienentynyt, ja lähinnä on noita puhelinlaskuja enää. Tärkeimmät saatu alta pois.
Pankkireissun jälkeen takaisin kotiin, pientä siivousta, kokkailua ja tulevaisuuden suunnittelua. Pitäisi taas tehdä jonkunlainen suunnitelma näille seuraaville kuukausille. Ideana siis pistää ylös mitä kaikkea tarvitsee vielä hommata pikkuiselle, paljonko menee rahaa laskuihin/muihin pakollisiin jne.. Mä olen aina tykännyt suunnitella kaikkea, ja tämä meidän taloudellinen ahdinkomme on ollut mulle hyvä tilaisuus raapustella kaikenlaisia kaavioita ja suunnitella meidän tulevaisuuttamme vaikka millä tavoin. 


Ai niin, ehkä hyvällä tuurilla tänään löydän meille ne täydelliset ja juuri sopivat lastenvaunut. Sellaistakin pitäisi siis metsästellä, että saan anopille ilmoitettua piakkoin(se kun sen nyt sitten meille ostaa). Suuret kiitokset hänelle :)
Taisi muuten äsken olla ensimmäinen kerta, kun mieheni äitiä kutsun anopiksi. Tähän asti hän on aina ollut se "mieheni äiti".


Noiden laskujen ja muiden lisäksi ajattelin tänään aloittaa sisustussuunnittelut! Tarkoitus olisi tosiaan saada ainakin olohuoneen seinät maalattua, saada vuokranantaja palkkaamaan jonkun korjaamaan kämpän pahimmat vanhuudesta/kosteusvaurioista syntyneet viat, ja muuttaa kämpän yleisilmettä näin muutenkin. Haluan tästä paikasta ehdottomasti kotoisamman, ennen kuin vauva tulee taloon. Nyt me ollaan yhteiselomme aikana saatu jo makuuhuonetta ja vaatehuonetta meidän näköiseksemme, mutta vielä olisi paljon tehtävää. Kattoterassillekin pitäisi tehdä jotain, voisin koittaa jos tänään löytyisi jotain kivoja siemeniä, niin saan pistettyä jotain kasveja kasvamaan. Rahaa ei ole pistää ihan mihin vain, mutta nyt alkaa tuo rahatilanne onneksi heti ensi kuun alusta helpottamaan. Hyvällä tuurilla me onnistutaan, ja kesään mennessä täällä ei tarvitse muuttaa enää mitään. :)

cartoon27
Kuva: Pregnancy.baby-gaga.com
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti