lauantai 24. maaliskuuta 2012

A bedtime story

2434listo
Meidän televisio ja Dziin lempisarja! Eilinen ilta meni Serranojen parissa.
2432listo
Eilistä iltapalaa.. Löytyi mm. kroisantteja, mandariineja, hapankorppuja, yrttilevitettä, homejuustoa, suklaavanukkaita ja omenamehua.
2431listo
Leppoisa lauantai ja aamumurot auringonpaisteessa.
2433listo
Carrefourin valikoimaa..
2436listo
Dzii.
Siinä nyt hieman kuvasaldoa eiliseltä illalta ja tältä päivältä. Tänään päivä on mennyt ihan pirun nopeasti ohi, työvuorokaan ei ollut yhtä pitkästyttävä kuin yleensä. Niin ne päivät menee hymyillessä aina hieman nopeammin.
Eräs salaisista(pyh) toiveistani toteutui tänään; mies ilmoitti leikkauttavansa hiuksensa. Mullehan tuo oli oikein positiivinen yllätys, sillä mies on aikaisemmin niin kovasti vannonut, että hänen hiuksiaan ei sitten lyhyiksi enää koskaan leikata. Itse taas olen kehunut hänelle, kuinka hyvältä hän näytti lyhyillä hiuksilla - sen verran mitä vanhoja kuvia katsellessani olen huomannut, meidän yhteiselon aikana kun hänellä ei ole ollut lyhyitä hiuksia. Ei siis tietenkään sillä, etteikö se pidemmillä hiuksillaan näyttänyt oikein komealta ja syötävän söpöltä, mutta lyhyemmillä näkee kasvot paljon selkeämmin. Rakastan mieheni kasvoja.

Sinne se sitten meni vanha valokuva kourassaan, kun kovasti kehuin hänen hiuksiaan eräässä Venezuelassa otetussa valokuvassa. Takaisin kotiin tuli 15€ köyhempi ja vielä entistä nuoremman näköinen aviomieheni. Ei tuo sitten millään näytä ikäiseltään, päinvastoin; ainakin kymmenen vuotta nuoremmalta. 

mylovelovelovelisto
Minun, minun, minun.. Tykkään noista hiuksista. :) 
Nyt leffa pyörimään ja iltapalaa nassuun!


 Huomiseen taas. :)

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti