lauantai 3. maaliskuuta 2012

:) Kiva päivä


Näissä tunnelmissa lähtee lauantai-ilta käyntiin. Tähän mennessä oon ollut töissä, siivoillut, kuljetellut pyykkejä koneeseen ja sieltä kattoterassille kuivumaan, siivonnut kylpyhuoneen, järjestellyt makuuhuonetta, syönyt yllin kyllin ja super hyvin ja kohta pitäisi ulostautua kaupoissa käymään. Shampoon, pyykinpesuaineen, suihkusaippuan ja juomien lisäksi ajattelin koittaa löytää jotain ihan muuta. Eilen järjestelin/siivosin keittiön, eikä sitä enää vanhaksi tunnistakaan. Jos tänään löytyisi jotain kivaa antamaan tälle kämpälle hieman uutta ilmettä..  Pikkuhiljaa saadaan tästä paikasta Meidän näköisemme. :)

Tänään illalla on taas Jacktürbon keikka, tällä kertaa La Bascula-nimisessä baarissa tuolla keskustassa. Munkin olisi tarkoitus mennä taas pitkästä kattomaan kun pojat soittaa. Toivotaan, ettei nyt ala mitään liian tukalia särkyjä, jotka pitäisi mut kotona. Ainakin tähän asti on päivä mennyt yllättävänkin kivuttomasti!


Olenkohan mä ihan nolo ja last season ja vaikka mitä, kun musta tuo La Isla Bonita on oikeasti ihan hyvä kappale. Varsinkin kuumina kesäpäivinä menee oikein mukavasti.
No siitä huolimatta, siinä teillekin kuunneltavaksi. Tuo pomppasi mieleen, kun selailen tässä parhaillaan vanhaa mp3:stani. Tuo soitin on jo muutamat vuodet nähnyt, täysissä voimissaan ja vanhoja lisäyksiä en pahemmin ole poistanut. Sinne on siis kertynyt vaikka minkälaista, aina vuoden 2007 suosikeista uusimpiin vuonna 2010 lisäämiini kipaleisiin. Vanhemmista lisäyksistä eniten huvittaa Gigi D'Agostinot ja French Affairit, joita kuuntelin  muutama vuosi sitten aina yhden tietyn kaverin kanssa. Zen Cafèa löytyy ainakin yhden levyn verran, Johnny Cashia ja Manu Chaota unohtamatta. Voi kun tuleekin kaikkia muistoja mieleen näitä kuunnellessa.. Reippaasti alaikäinen Dzii baareja kiertelemässä, saman ikäinen Dzii jointti huulessa ja bisse kourassa(oops).. Vaikka mitä. Kyllä muistoja riittää. :)

Nyt muisteluista takaisin nykyhetkeen, mun on pakko alkaa liikkumaan pikkuhiljaa. Kello on kohta puoli kuusi, ja yhdeksän jälkeen mun pitäisi jo olla keskustassa La Basculassa juomassa tuoremehua mieheni kanssa. Palaillaanhan taas, leppoisia iltoja kaikille lukijoille.

Ps. Saadaan nyt pedin lisäksi myös jonkinlaiset lastenvaunut siltä Jacktürbon rumpalilta! Jess. :) Ja vielä ihan kotiinkuljetuksella, rumpali otti nyt molemmat pakettiautonsa takakonttiin, tuo sitten miehen, mut ja meidän uudet jutut kotiin sieltä keikalta. Whipii!

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti