perjantai 2. maaliskuuta 2012

Prinsessan kasvaessa masussa...

Voi kun elämä onkin täynnä yllätyksiä! Juurihan mä sitä lapsuuden kaverin löytymistä hehkutin, ja nyt sitten tapahtuu taas. Facebook on aikamoinen, kun siellä voi kuka tahansa ottaa yhteyttä.

Tällä kertaa sain viestin eräältä kaveripojalta, josta en sen kummemmin ole kuullut mun tänne muuttoni jälkeen. Meillä oli hieman jotain erimielisyyksiä siinä matkan varrella, ja yhteydenpito vaan jotenkin jäi.
No nyt hän sitten laittoi viestiä, sanoi tulevansa Barcelonaan lomalle ja kyseli paikkoja missä kannattaisi käydä.

Alettiin sitten juttelemaan enemmänkin, saatiin taas rauha solmittua ja vaihdeltiin uusimpia kuulumisia. Siinä viestitellessä kävikin ilmi, että hänen tyttöystävänsä on raskaana, ja LA on täysin sama kuin mulla, 23.5.2012. En oikeesti voinut uskoa, niin outoa. Jotenkin se, että tämä kaveri otti just nyt yhteyttä, se sama LA ja siihen päälle vielä, että juuri olin lapsuuden kaverini löytänyt ja siitäkään vielä "toipunut", saivat mun pääni aivan sekaisin. Nyt sitten ensi kuussa olisi treffit tuon kaverin kanssa, tulevat Huhtikuun lopulla siskonsa ja äitinsä kanssa tänne lomailemaan.

Tänään on tapahtunut muutakin jännää! Mies toi bänditreeneistään mukanaan laatikon, joka oli täynnä mitä ihmeellisempiä ja täysin entuudestaan tuntemattomia palasia. Tällainen siitä sitten syntyi, kun Kinder-lelun lailla koottiin:

mesasilla

Saatiin tuollainen monitoimi-syöttötuoli (asennon voi vaihtaa niin, että syntyy pöytä ja pikkuinen tuoli!) Jacktürbon rumpalilta, suuri kiitos hänelle ja hänen vaimolleen! Ja tietenkin nopeasti kasvaville muksuille..:)
Meidän olisi tarkoitus saada tuolta samaiselta perheeltä vielä pikkuinen sänky vastasyntyneelle, ja kuulemma myöhemmin sitten joitain vaatteita. Vaatteita on tulossa nyt ainakin kolmesta suunnasta, eikä missään nimessä sanota ei, jos joku vielä tarjoutuu vanhoja lahjoittamaan.

ropa
Muun muassa tällaisia meiltä jo löytyykin ihan omasta takaa. Nuo Niken tossut olivat joskus aikoinaan munkin jaloissani, ja maailman söpöin kesähattu löytyi Prenatalista alennuskorista! Nuo yli-isoilta lapasilta näyttävät on sitten villasukat.. :) Hämää kuva hieman..
Noiden yllä olevien lisäksi, meiltä löytyy esimerkiksi Prenatalista ostettu 100% puuvillaa oleva pehmoinen viltti. Vauvan ensisänky me tosiaan nyt sitten saadaan ihan ilmaiseksi siltä rumpalilta, ja pikkuisen vaunut kustantaa jompi kumpi tulevista isoäideistä. Ensimmäinen satsi käytettyjä vaatteita saadaan varmaan ensi viikolla, mutta osa vasta Toukokuussa, kun siskoni tulee kyläilemään. Leluja tarjosi yksi paikallinen kaveri, mutta niillä ei ole vielä minkäänlaista kiirettä. Siitä kantorepusta mä haaveilen kyllä aika paljon, ne nyt vaan ainakin uusina on hieman hintavia. No, toisaalta sen olen kyllä nyt oppinut, että koskaan ei tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu - Katotaas nyt, jos vaikka meidän rahallinen tilanne tästä parantuisi hieman nopeammin kuin miltä näyttää.. Pidetään peukut ja isovarpaat pystyssä. 

Rakkautta ja lämmintä kotia ei kyllä tule pieneltä puuttumaan, oli meidän rahallinen tilanne mikä tahansa. Olen sanoinkuvaamattoman onnellinen siitä, että tiedän pikkuisen saavan rakastavan isän. Itse en valitettavasti omaa isääni ehtinyt tuntemaan. Mieheni kertoo jo nyt päivittäin vauvalle, miten tärkeä hän sille on ja miten paljon häntä rakastaa. Mä toivon, että pieni tyttömme ei koskaan joudu eroon isästään, ihmisestä joka rakastaa häntä enemmän kuin mitään tässä maailmassa. Voi kuinka paljon rakastankaan molempia, aviomiestäni ja pientä prinsessaamme. Sen nimen paljastan muuten sitten vasta synnytyksen jälkeen, sitä ennen se tieto on vain perheenjäsenille ja läheisimmille ystäville. :)


Sellaiset löpinät.. Nyt kello näyttäisi taas sen verran, että salaperäinen herra Nukku Matti taitaa (toivottavasti) tulla kylään. Huomiseen siis jälleen!

Dzii
Ps. Kiitos kommenteista, niitä on nyt sen "Rakkaat, mystiset lukijani" postauksen jälkeen alkanut tulemaan paljon enemmän. Me likey!

4 kommenttia:

 1. Kaiken vauva uutisten lukemisen jälkeen tuli mieleen et kai oot tän http://nettimokat.com/vauvat/ saitin jo nähnyt :)

  VastaaPoista
 2. Hei Anonyymi!
  En ollut tuohon aikaisemmin törmännytkään, kiitti linkistä!:)

  VastaaPoista
 3. Musta on ihanaa lueskella sun juttuja liittyen raskauteen, sillä monella mun ystävällä on tänä keväänä/kesänä enkä kehtaa niiltä kysellä ja udella, sillä ovat enemmänkin sellaisia ihmisiä jotka eivät odotusajasta avaudu. Toisaalta taas tää ei tee yhtään hyvää mun vauvakuumeelle... :D

  Niin ja halusin vielä kummentoida noin muuten liityen blogisi yleisilmeeseen, että kaipaisin lisää kuvia, sillä pelkästään jo asuinpaikkasi on niin erikoinen (no ainakin kun suomeen verrataan..), että olisi ihanaa ihailla kuvia :) Myös jonkinlainen banneri olisi kiva ja herättäisi enemmän huomiota.

  VastaaPoista
 4. Moi Carita!

  Mulla on itseasiassa ollut jos jonkimoisia bannereita, mutta jokaiseen olen kyllästynyt niin nopeasti, että heti pitänyt alkaa vääntämään uutta. Oon hieman vaikea ihminen tuossa mielessä.. :)
  Kuvia on nyt alkanut viimeisten kahden-kolmen viikon aikana ilmestymään pikku hiljaa enemmän, kun sain taas pitkästä aikaa itelleni kameran päivittäiseen käyttöön. Kiitos kritiikistä ja kommentista muutenkin! Kuvia on muuten muutkin toivoneet enemmän, ehkä mä nyt sitten step by step alan kuvailemaan enemmän tätä blogia varten. :)

  VastaaPoista