sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pikainen (ja sitäkin tylsempi) päivitys

Lauantai 10.03.2012

12.00
Puolitettuja mansikoita kermavaahdolla
Juotavat mansikka-banaani jogurtit
Kaakaota
Juustoleivät

14.30
Pinaattipastaa tomaattikastikkeella, maissilla ja juustolla
Juomana 4:n hedelmän mehua

Suklaatuutti

18.30
Riisikakku juustolla
Juomana 4:n hedelmän mehua

22.30
Riisikakku juustolla
Juomana vettä

Suklaatuutti

23.30
Vihreä omena

Juu ei kovin hyvältä tuo loppupäivä/ilta näytä. Tuossa seitsemän jälkeen mä nukuin "pienet" päikkärit, ja heräsinkin vasta hieman ennen kymmentä. Siinä jonkunlainen selitys sille, että miksi syömiset jääneet hieman vähiin.

Tuon pinaattipastan jälkeen me katottiin Love and other Drugs, leffa joka Jake Gyllenhaalin suloisista silmistä huolimatta oli aikamoinen pettymys. Elokuva oli jotenkin vaan aika blaah. Anne Hathaway oli kuitenkin tapansa mukaan oikein kaunis.
 
Tässä Love and Other Drugs lyhyesti ja ytimekkäästi


Huomenna jatkuu taas Dziin projekti kämpän kimpussa.. Nyt tuo aikaisemmin (ylhäällä listassa) mainittu omena nassuun, iltapesulle ja jälleen odottelemaan mysteerisen Nukku Matin saapumista.

Kauniita unia toivotellen,
Dzii

2 kommenttia:

 1. Ah, tuo elokuva tosiaan on _huono_ :D

  Mutta asiaan, tykkään blogisi ulkoasusta, se on ihanan yksinkertainen, vaikka normaalisti valkoinentaustajamustaotsikko-tyyliset massa ulkoasut eivät miellytä silmääni ollenkaan. Ja kirjoitustapasi on ihan vinkeä :)

  Toki hieman ihmettelen, että miksi olet niin tarkka syömisistäsi, kun olet raskaana D: Itse en ainakaan laskiksi kaloreita silloin, vaan mättäisin ruokaa naamaan enemmän kuin laki sallii :'D

  VastaaPoista
 2. Tarkka olen syömisistäni siis siksi, että koitan syödä mahdollisimman monipuolisesti, eli pikkuisen hyvinvointia vain ajattelen. :) Kaloreita en laskeskele, en edes osaisi. 8)

  Mulla on aina ollut hieman ongelmia syödä tarpeeksi ja juurikin _monipuolisesti_, siksi päätinkin alkaa kirjoittamaan tuota ruokapäiväkirjaa. Voin sitten siitä kauhistella, aina kun en tarpeeksi oo sitä ja tätä ahtanut naamaani, ja koittaa korjata asian seuraavana päivänä. Hieman heikosti tosin alkanut..

  VastaaPoista