torstai 8. maaliskuuta 2012

Dziin (naisten)päivä

Mä olen taas ihan kokonaan unohtanut katsella syömisiäni. Pitäisi varmaan päivittäin kirjoittaa jonkunlaista ruokapäiväkirjaa, niin pystyisi paremmin tarkkailemaan mitä suuhunsa pistää. Voi aika hankalaksi mennä painon pudottaminen synnytyksen jälkeen, jos ihan täysin menettää kontrollin raskauden aikana.. Tai niin mä ainakin uskoisin. Herkut kun tälle neidillä nyt maistuvat.. :)

Tänään mulla on taas ollut siivouspäivä! Meillä oli tänään päivällisenä kurpitsa-porkkanakeittoa, jonka jälkeen herra lähti kiiruhtamaan kurssilleen. Sen tunti alkoi paikallista aikaa kuudelta. Yksin kotiin jäätyäni aloin taas touhuilemaan: Ensin tiskasin tiskit, sen jälkeen lakaisin ja moppasin jokaisen huoneen lattiat. Pisteenä i:n päälle putsasin/pesin vielä vessanpöntönkin - ulkoa ja sisältä. Ei ole mitään siivouksen muotoa mitä vihaisin enemmän, kuin vessanpöntön putsaamista. Ihan nousee karvat pystyyn, vaikka pönttö ei silminnähden olisikaan likainen. Hyi ja hui.
832
Päivän lukuhetket terassilla. :) Kirjana Aikamatkustajan vaimo(suosittelen!), eväinä tummaa leipää yrttilevitteellä ja sulatejuustolla. Juomana oli vettä. Älysin kaivaa siskoni vanhan cd-soittimen esiin, ja virittelin radion soimaan taustalle(alempi kuva). Tuon toisen kuvan otin ruokakauppa-reissulla. Joku täysin random rakennus meidän naapurissa.

831834

Nyt loppupäiväksi ei suunnitelmia pahemmin löydy. Tähän mennessä olen jo ehtinyt olla töissä, nauttinut auringosta ja rentouttavasta suihkusta, käynyt ruokakaupassa, siivoillut... Ja nyt kirjoitan uutta postausta. Kai sitä täytyy kohta taas syödä, katsoa Salatut Elämät ja kuluttaa aikaa datailemalla. Miehen kurssi loppuu yhdeksältä, jolloin voisin taas leikkiä kunnon kotivaimoa ja kokata jotain hyvää sapuskaa. Kysymys kuuluukin, että mitä ?


Kiittäen ja kumartaen,
Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti