maanantai 5. maaliskuuta 2012

Masussa bilekausi meneillään (?)

Tänään on olo kuin pomppulinnalla! Tuo masu liikkuu parin tunnin välein sivulta toiselle, välillä "pomppaa" kun eräs päättää potkaista oiiikein lujaa. Ulkopuolinenkin pystyy jo selkeästi näkemään kun tuo yksi riehuu mun masussani. Ihme veijari, miten sillä oikein riittää tuota energiaa!
Viime yönä mies toi mukanaan ne rattaat, ja tänään mä innoissani testailinkin jo hieman. Pehmolelu rattaisiin ja ympäri kämppää - meininkiähän se sitten oli. Tänään on ollut kunnon laiskottelupäivä, enkä kyllä nytkään jaksa mennä napsimaan kuvia tuosta. Merkki on Nurse, malli Subway. Koitin googlettaa kuvia tuosta, mutta en millään löytänyt mistään. Kyllä mä luultavasti heti nyt alkuviikosta, kun taas energiaa hieman enemmän, innostun napsimaan parit kuvat näytettäväksi. Hei ja lastenvaatteita on nyt tulossa vielä yhdestä suunnasta! Katsotaan, millainen vuori meiltä löytyy kohta.. Tässä nyt hieman listaa niistä, mitä ollaan muilta saatu, ja mitä vielä odotellaan. Ihania ihmisiä, kun tarjoutuvat lahjoittamaan vaikka mitä. :)
Vaaleansinisellä jo saadut, vaaleanpunaisella myöhemmin saatavat..


 • Kummitädiltäni uusia vaatteita ja vauvan ensimmäisestä vuodesta kertova opaskirja 
 • Jacktürbon rumpalilta syöttötuoli, pieni suloinen rullilla liikkuva ensisänky ja lastenvaunut-/rattaat (valaiskaa tyhmää, mikä se rattaiden ja vaunujen ero on?)
 • Yhdeltä paikalliselta kaverilta käytettyjä vaatteita
 • Isosiskoni kaverilta käytettyjä vaatteita
 • Venezuelasta mieheni äidiltä uusia vaatteita (paketti lähti kuulemma perjantaina!)
 • Eräältä toiselta paikalliselta kaverilta käytettyjä leluja
 • Mieheni parhaan kaverin veljeltä käytettyjä vaatteita
+ Eräs Suomessa asuva ystäväni kertoi ostaneensa hupparin neitokaiselle.Nuo leffat tuli katottua tänään, voin empimättä suositella molempia! Tykkäsin Brad Pittin suorituksesta Moneyballissa, ja The Sitter oli yllättävän hauska komediapätkä. The Sitterin pääosan esittäjä on Moneyball - elokuvassakin suht isossa - mutta täysin erilaisessa, roolissa. Täytyy vielä sanoa, että on kyllä hyvä näyttelijä, molemmissa leffoissa loistosuoritus.

Dzii

5 kommenttia:

 1. Rattaat ovat ne, joissa lapsi istuu (selkänoja, jonka mahdollisesti saa mös makuuasentoon), vaunut ovat vauvoille ja niissä on koppa (kova tai pehmeä, mahdollisesti myös irrotettava jos kyseessä yhdistelmävaunut, joissa siis sekä vaunut että ratasominaisuus).

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anonyymi, jotain tuollaista veikkailinkin.. Nyt olen astetta viisaampi taas.:)

  VastaaPoista
 3. Olen miettinyt että hallitsetko kuinka hyvin sen katalaanin kielen? Itse luen yliopistossa espanjaa ja sivuaineena katalonialaista kulttuuria ja kieltä, joten alkoi vain kiinnostamaan :) Ja onko jalkapallo iso teidän perheessä?

  Visca el Barça!!

  VastaaPoista
 4. Voi kuule, en osaa edes perusjuttuja katalaaniksi(tosiaan ihan vaan muutaman sanan..), mutta eipä tuosta tähän mennessä ole ongelmiakaan koitunut. Mies on käynyt kurssin katalaanin alkeista, ja ymmärtämisen lisäksi osaakin hieman puhua. Jonkun aikaa sitten kirjoitinkin yhdessä postauksessa tästä aiheesta.. Mutta kuten siinäkin sanoin, niin luultavasti muksun myötä tulee itsekin opittua ainakin niitä alkeita - päivähoidot, kerhot jne kun suurin osa on ihan katalaaniksi. :)

  Tuosta futiksesta.. Espanjan maajoukkueen tärkeimmät pelit on tullut katsottua yhdessä, mutta esim Fc Barcelonaa ei sillä tavalla "seurailla".

  VastaaPoista