keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Good morning!

Mä taidan olla tulossa kipeäksi. Heräsin noin tunti-kaksi sitten seuranani pienoinen kurkkukipu ja yskä. Nenä mulla on vuotanut aina silloin tällöin melkein koko raskauden ajan, mutta nyt sekin vuotaa tavallista enemmän. Voi kuinka ihanaa, että niistäessä nenä vuotaa verta. Hyi.
Tänään, eilisen ja edellispäivän tavoin, on hieman viileämpi päivä luvassa. Eri säätiedoitukset lupailevat melkeinpä jokainen, että +16 olisi päivän maksimi, vaikka aurinkoa silti lupailevat päivää piristämään. Ensi viikolla näyttäisi olevan taas hieman lämpimämpää.

Aamupalan söin terassilla, ja hieman viluhan siinä tuli. Nyt olen turvallisesti sisällä ja vilttiin kääriytyneenä, kuuntelen miehen uuden biisiprojektin edistymistä. Aika hyvältähän tuo alkaa kuulostamaan. Sillä on nyt ollut vaikka miten paljon uusia kappaleita työn alla, osa itselleen ja osa Jacktürboa varten.

Eilen täyttelin äidin tänne lähettämiä Kelan papereita, jotka pitäisi vielä tänään kiikuttaa postilaatikkoon ja alkaa odottelemaan vastausta. Siinä äidin lähettämässä paketissa oli myös pussillinen Dumleja, joita itseasiassa alkoi nyt kovasti tekemään mieli. Harmi vaan, että viimeiset söin ja muutama päivä sitten, olisikohan ollut sunnuntaina.

Postilaatikolla vierailemisen lisäksi, tämän päivän projekteihin kuuluu muunmuassa kattoterassin siistimistä/sisustamista/järjestelyä/mitä lie. Eilen illalla nukkumaan mennessä en millään malttanut saada Nukku Mattia tavoitettua, kun päässä pyöri vain ja ainoastaan, että miten saisin kattoterassin hieman kivemman näköiseksi, käyttäen apuvälineitä joita meiltä jo löytyy. Let's see what happens! Nyt kutsuu keittiö, kroppa kaipaa kylmää vettä. Kamala jano näin aamuisin..


Palaillaan taas hieman myöhemmin, siinä^ Cat Stevensiä aurinkoiseen aamuun.

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti