torstai 15. maaliskuuta 2012

Minä ja raskauteni

Elämää masuasukin kanssa PART1
15.03.2012
30.rvk
Mieliteot TOP 3
1. kolmannes
- Gazpacho
Ihan alkuraskaudessa sitä meni kuin vettä. Join ensin yhden kupillisen, jonka jälkeen toisen ja yhtäkkiä oli taas litran tölkki mennyt. Mainittakoon vielä, että joka kerta tuli vielä paha olokin sen jälkeen. Oikein fiksua ahmimista siis.
2. kolmannes
- Suklaa (kaikissa muodoissaan)
"Suklaalevy päivässä" kuulostaa tutulta, mutta mulla se oli enemmänkin "Suklaalevy kymmenessä minuutissa". Vieläkin hieman vaikeuksia kontrolloida, jos suklaalevy ilmestyy nassun eteen.
3. kolmannes
- Mansikat
Noista mun päivän aterioista olette varmaan jo huomanneet jotain.. Mansikoita on pakko saada päivittäin, nyt oon keksinyt pistää niitä hunajavellin kanssa. Nams!

Raskausvaivat TOP 3
(alusta asti olleet)
- Alaselkäkivut/kivut oikeassa jalassa
Alkuraskaudessa kivut olivat pahimpia, kipu oli sietämätöntä ja esimerkiksi yöllä asentoa vaihtaessa kivusta itkeminen ei ollut mitenkään normaalista poikkeavaa. En ole koskaan elämässäni tuntenut moista kipua, ja toivon hartaasti etten ikinä enää joudukaan. Hrrrrrr..
- Tulehtuneet/turvonneet ikenet
Tätä myös aivan alkumetreiltä asti. Hampaita pestessä ikenet vuotavat verta, hammaslanka on ihan välttämätön ja kielen pesemistä ei sovi unohtaa; siellä ne bakteerit vasta jylläävätkin. Pahimmillaan tulehdukset olivat ensimmäisellä ja toisella kolmanneksella.
- Heikotus/ahdistus sisätiloissa (kaupoissa,toimistoissa, kaikkialla...)
Kerran on taju lähtenyt pankissa asioidessa. Oli KAMALAA havahtua siihen, että tärisen polvilllani ja täysin tuntemattomat ihmiset pitelevät kiinni, että en kaatuisi. Mulle on vieläkin täysi mysteeri, että mitä siinä välillä on tapahtunut, tai kuinka kauan ns. kohtaus oli kestänyt. Muistan vain, että yhtäkkiä, jo hetken kestäneen heikon olon jälkeen, havahduin olevani lattian tasossa ja tärisin kuin mikäkin vibraattori.
planet2
(21.02.2012, 27.rvk)
Dzii

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi! :)
    Virkistävän erilainen ja kiva, kun kerrot raskaudestasi.
    Liityn lukijaksi :)

    VastaaPoista