torstai 29. maaliskuuta 2012

Beibimonitori odottaa!

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen vastanneille, ensimmäisenä latauslistoille pääsee True Blood. Jos jotain hyviä tulee vielä mieleen, rohkeasti kommenttia tulemaan. Kannattaa kuitenkin ensin lukea mitä muut ovat jo ehtineet ehdottaa, ettei tule montaa kertaa samoja. :)

Huomenna aamulla meillä on neuvolakäynti! En malttaisi odottaa, mulla on niiiin paljon kysymyksiä. Viime visiitistä on jo sen verran pitkä aika, että ihan ikävä sinne höpisemään ja erityisesti katsomaan miltä pienoinen näyttää. Huomisesta päivästä ajattelin tehdä hieman laajemman "Päiväni kuvina" postauksen, aloittaen aamusta ja päättäen iltaan. Tästä päivästä löytyy muutama kuva..

2831
© Dzii
Järjestelin pikkuisen vaatteet kesä- ja syksy/talvivaatteisiin. Nämä päällä prinsessan olisi tarkoitus tulla sairaalasta kotiin. Sukat ja hattu Prenatalista, paita/mekko(sen verran iso, että menee melkein molemmista ihan aluksi, varsinkin kesän lämpötiloilla) lahja mieheni äidiltä.

2832
© Dzii
Tänään oli jo hieman tukalan kuuma päivä. Vasta iltapäivällä, auringon jo melkein kokonaan karattua seinän taakse, pystyi  auringonpaisteesta oikeasti kunnolla nauttimaan. Pahimmat kuumuudet siinä kahdentoista ja kahden välillä, jolloin kattoterassilla oli pakko pomppia melkeinpä vain pelkät bikinit päällä, välttyäkseen tukalalta läkähtymiseltä. Vettä meni taas mukavat määrät ja masu pysyi topin alla piilossa. Vesiletku oli myös aika kovassa käytössä, viilentää mukavasti kun välillä saa suihkuteltua. Kuumuudesta johtuen ei paikoillaan pystynyt kauaa istumaan, niin pistin miehen raahaamaan meidän lastenrattaat kattoterassille. Niitä mä sitten tutkailin ja säädin jonkin aikaa itsekseni. Nyt olen astetta viisaampi, ja osaan mm. istuma-asennosta makuuasentoon säätämisen. Yllä olevan kuvan otin samassa tilanteessa tuon alla olevan kanssa. Näkyy muuten hieman rusketukseni tasoa.

2834
© Dzii
Terassista nauttimista vielä hetki ennen kuin kattoterassi oli kokonaan varjossa. Olin jo pariin otteeseen siirtynyt sisälle, mutta halusin lukea vielä hetken auringonpaisteessa. Masu sai samalla hieman aurinkoa, tosin vain parin minuutin verran.

2833
© Dzii
Lukuhetkiä seurasi lounas! Mies paistoi pieniä marinoituja pihvejä, itse valmistin salaatin ja perunamuussin. Salaattiin laitoin mm. pannulla kevyesti paistettua kesäkurpitsaa(kuva). Ruoan yhteydessä katsottiin uusin jakso Simpsoneita. Kyllä mä vain olen sitä mieltä, että vanhat Simpsonit päihittävät nuo uudemmat jaksot mennen tullen.

Ruokailun ja pakollisen ruokalevon jälkeen päivä hurahti hetkessä ohi; kävin suihkussa, siivosin pari tuntia, katsoin Salkkarit ja siinä se sitten melkein olikin. Nyt viimeinen tunti on mennyt tämän koneen kimpussa, uusia kuvia laitellessa ja uutisia lukiessa. Tiesittekö muuten, että nuoren Carrie Bradshaw'n näyttelijä on valittu, ja Carrie Diariesin kuvaukset ovat parhaillaan meneillään? Tai tiesittekö edes, että moista tv-sarjaa oltiin edes suunniteltu? No nyt tiedätte. :) Mielenkiinnolla odotan pilottijaksoa.

Dzii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti