tiistai 13. maaliskuuta 2012

Arvoisat lukijani, kaipaan apuanne!

Tiistai 13.03.2012

9.30
Hunajavelliä (laktoosittomaan maitoon tehtynä)
11.30
Appelsiini
Suklaavanukas
Juomana appelsiinimehua
13.30
Pähkinöitä ja vettä
14.45
Kalaa riisillä, sitruunalla ja salaatilla
Juomana vettä
Jälkiruokana Kinder-muna
16.00
Suklaavanukas
19.30
Jäätelöä
21.00
Riisikakkuja Floralla x 3
Juomana laktoositonta maitoa


Mulla on nyt jostain syystä monena päivänä ollut kunnollisten aterioiden välissä helposti montakin tuntia ilman minkäänlaista sapuskaa. Inhottavaa, kun koittaa syödä mahdollisimman monipuolisesti, usein ja terveellisesti - silti joka ilta saa huomata taas kuinka loppujen lopuksi tulikin ihan kehnosti.. Milloinkohan mä oikein opin syömään hyvin? Tänään oli lämpimiä aterioita vain 1 (jollei nyt tuota aamuista hunajavelliä lasketa mukaan). Sama homma eilen. Ja sitä edellisenä päivänä. Olen mä aika surkea.
Onhan se tietenkin tärkeintä, että edes jotain pistän suuhuni, mutta silti. No, edes hieman järkeä tässä touhussa; kuitenkin hedelmiä ja maitotuotteita menee ihan päivittäin.


Hei nyt takaisin tuohon otsikkoon ja sen pointtiin:
Onko jollain toiveita postausten suhteen? Jotain tiettyä mielessä? 
Tell me ! Tell me ! Tell me !
Kertokaa ihmeessä, mä odotan korvat höröllä ja mieli avoinna

Tell me ! Tell me ! Tell me !


:)
Dzii

4 kommenttia:

 1. Voivoi. Mulle tulee aina kauhea kriisi, kun lueskelen noita syömisiäsi :D Mulla on huomattavasti toisenlaiset eväät.

  Kirkkaita visioita on siitä, mitä ja miten rupean laittamaan itseäni kuntoon tämän vauvarääkin jälkeen, mutta tietystihän sitä voisi syödä vähän terveellisemmin ja vähemmän jo nyt paksuna ollessa!

  Poistun jääkaapille potemaan huonoa omaatuntoa :D

  VastaaPoista
 2. Mulla oli ensimmäiset raskauskuukaudet niiin täynnä suklaata ja jätskiä ja keksejä ja vaikka mitä, että aattelin josko nyt tän viimeisen kolmanneksen koittaisin elellä terveellisemmin.Kova on yritys, harmittaa vaan ku mulla on aina ollut tosi huonot ruokailutottumukset enkä ole osannut syödä terveellisesti tai edes läheskään riittävästi - nyt sitä sitten kärsii. :D
  Mähän lihoin raskauden alussa ihan salamavauhtia monta kiloa, nyt ootan jännityksellä miltä ens viikolla näyttää neuvolavisiitillä.
  Suklaata yms. mä vieläkin syön ihan omia määriäni - jos alotan suklaalevyn ni sit syön sen kyl loppuun asti enkä jätä muutamaan palaan. 8)

  VastaaPoista
 3. Päivä kuvina postaukset on kivoja :)

  VastaaPoista