tiistai 13. maaliskuuta 2012

Päivääni kuvina


1332
Hunajavellien jälkeen soi ovikello. Postimies toi meille paketin, joka oli matkannut Isla de Margaritalta(Venezuelasta), asti. Kiitos paketista kuuluu mieheni perheelle.:)
1331
Reilun kahden tunnin auringon palvomisen ja kotona "hengailemisen" jälkeen lähdettin koko perhe kaupungille! Ensimmäinen etappi oli pankkiautomaatti, siitä pankin(vuokran maksamista) ja kirjaston(Shanan kassissa olevien kirjojen palauttamista) kautta ruokakauppaan.
1333
Ruokakaupasta mukaan lähti 5l vesikanisteri, suklaalevy, pähkinäpussi, tuoretta kalaa, jäätelöä, sitruuna ja  Kinder-muna.
1334
Tällaisen aterian mies sitten loihti. :) Näiden lisäksi ruokapöydästä löytyi salaattia ja mango-omena mehua. Kuka arvaa, mitä noista ylläolevista kaloista mies kokkasi? Ensimmäiselle oikein arvanneelle voin lähettää postikortin palkinnoksi! Jos oikein fiksu olet ja tiedät kalan nimenkin, voin pistää kortin mukana jotain pientä kivaa tulemaan.:)
1335
Ruoan jälkeen oli masut täynnä ja kaikki tyytyväisiä. ;) Aurinko vaan häikäisi hieman häiritsevästi..
1336
Ruoan ja ruokalevon jälkeen leikin kameralla, mutta en onnistunut nappaamaan yhtään hyvää kuvaa itsestäni. Tässä nyt puolikas eräästä kuvasta.. Voi kun onkin muuten kuivat latvat :/
Mä en malttanut olla postailematta jo nyt, niin pistin sitten tällaisen "Päivääni kuvina" postauksen. Illemmalla (jollei taas Nukku Matti yllätä) olisi tarkoitus taas palailla hieman päivän syömisiin, ajatuksiin, tekemisiin sun muihin hieman paremmin. Kiitoksia teille rohkeille lukijoille, jotka olette pistäneet kommenttia näihin postauksiini. Ette tiedäkään miten paljon tykkään siitä. :) Jatkakaa ihmeessä samaan malliin, mä koitan vastailla mahdollisimman moniin kysymyksiin ja muihin aatoksiin ihan ajatuksella ja ajan kanssa.

Dzii

6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kivoja kuvia, osaat hyvin kuvata (ja sommitella kuvat)ja se elävöittää blogia.

  Epäilen, että ostitte vasemmanpuoleista kalaa. Oisko tonnikalaa, näyttää vähän siltä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Hähää, eipäs muuten ollut!:)

  VastaaPoista
 3. Kivan olone blogi sulla :)! Ja tykkään kuvista :)

  http://hellwithya.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. En tiiä ootko ikinä maistanu tota pangaa, mutta siitä tulee ihan mahtava kalakeitto :) vähän kasviksia (porkkanaa, perunaa ja sipulia ja ite tykätään poikkiksen kanssa bataatista) ja mustapippureita ja kasvislientä ja raakoja panganpaloja sinne kypsymään, naaam ja halpaaaaa

  VastaaPoista
 5. cherrydear
  Mies on monesti kokkaillut kaikkea hyvää siitä.:)

  VastaaPoista
 6. rriina
  Kiitos, kiitos!

  cherrydear
  Mä tulin nyt vielä paremmin vastailemaan.. Eli siis joo, on kyllä tuttua kalaa. Meillä tuo mies on kokkaillut siitä herkkuja ihan pannua käyttäen. Kalakeitto alkoi nyt kyllä houkuttelemaan, kiitos kokkausvinkistä!:) Mä olen tähän mennessä tehnyt vain kaikenmaailman kasviskeittoja ja nakkikeittoja.. Pitää vallata kalakeitto-maailmakin! 8)

  VastaaPoista