sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Huomenna lähtee vuoden 2012 rantaneitsyys!

Perjantai


17034listo
Eilen saatiin Ser Padres-lehti postissa. Me saadaan nyt seuraavat neljä kuukautta ilmaiset Ser Padresit kotiinkuljetuksella - kiitos neuvola. :)
17036listo
No siinä olisi niitä arepoja! Päivän tietoisku aiheeseen liittyen:
Arepat tehdään maissijauhoista.
Lauantai

17035listo
Dzii: Terveellisten ruokien mestari! Tältä näytti aamupala tänään.
17032LISTO
Työvuoron ja auringon palvomisen jälkeen lähdin kaupoissa käymään. iPodissa soi La Puta Electrica.
17037listo
Kävellessä napattu kuva matkalla kohti Consumia. Ruokakaupasta löytyi pussillinen minidonitseja, 5l vesikanisteri, 2l Coca-Cola, tummaa leipää, 4kpl suklaamousseja, 1kg sokeripussukka, kevyt Edamia, mansikoita ja KitKat. Rahaa meni n. 12€.
17033LISTO
Ruokakauppaa ennen kävin yhdessä kiinalaisessa putiikissa. Mukaan lähti lepposat ja pehmoiset legginsit, söpöt pikkuhousut muka-hauskoilla teksteillä ja kuvioilla, plus 2 (säälittävän pientä) pakettia sinitarraa. Rahaa meni yhteensä 8€. Legginsit söivät rahapussia eniten, jopa 5€ verran.
17031LISTO
Kyllä mä taas ansaitsin herkulliset välipalat, kun yksin raahasin ruokakassit kotiin.

Tänään ilmaantui uusia vaivoja! Mulla on oikean rinnan alta kylkiluut jotenkin aivan hellinä. Omatoiminen liikkuminen sattuu ja pirusti sattuukin. Kun mies mun selkääni auttaa työntämällä eteenpäin, ei kipua ole ollenkaan. Sama kun auttaa mut istuma-asennosta ylös; no pain.
Liekö sitten jokin lihas, kun ei kuitenkaan satu, jos omatoimisesti en liiku? En tiedä, mutta ihan kamalan kipeää tekee. Ihan vain pelkästään hartioiden vetäminen taaksepäin tuntuu jo inhottavalta. Nyt taas te lapsekkaat lukijat herätys, onko teillä ollut vastaavaa raskausaikana? Mietin tuossa, että voikohan johtua liian kireästä yläosasta/rintaliiveistä, kun kuitenkin tuossa vatsan seudulla alkaa muutenkin olemaan hieman ahdasta ja kaikki on hieman kasassa? Tänään käytin aivan ihanaa ja kaikinpuolin sööttiä vaaleanpunaista mekkoa, jossa yläosa tuntui kuitenkin olevan hieman tiukka. Alle laitoin bikinien yläosan, kun tavalliset rintaliivit tuntuivat liian ahdistavilta. Ainoat mammarintaliivit olin laittanut pesukoneeseen, siksi moinen säätäminen. Näin jälkikäteen mietittynä, ei tainnut siltikään olla mikään fiksuin veto. En vain millään malttanut olla pukematta sitä suloisuutta päälleni, nyt kun olen ihan kesäfiilingeissä lämpimien kelien ansiosta.  Milloinkohan tuo olo alkaa helpottamaan, voi minua ja kärsimyksiäni. :')

Huomiseksi on luvattu taas lämmintä, suunniteltiin miehen kanssa retkeä rannalle. Äsken mukavana ihmisenä laitoin muutamalle kaverille kutsun liittymään seuraan. Meillä on tuolla terassilla sellainen kylmäboksi, johon ajateltiin pakata hedelmiä, juotavaa ja esimerkiksi sämpylät. Miksei vaikka hieman
saa1suklaatakin.. Huomenna menee vuoden 2012 rantaneitsyys!


Huomenna illalla ajattelin tehdä postauksen ihanasta kotikaupungistani, Barcelonasta. Siinä sitten esittelen näkemisen ja nimenomaan kokemisen arvoisia Barcelonan palasia - en höpise Sagrada Familiasta, Ramblasta tai Barcelonetan rannan kaltaisesta jokaisen tietämästä turistikohteesta, tämä tyttö menee pintaa syvemmälle. Huomista odotellessa siis.

(Eikä saa pahoittaa mieltään, jos Nukku Matti tuleekin huomenna etuajoissa ja simahdan ennen aikojani. Siinä tapauksessa postaan tuosta aiheesta heti maanantaina. Huomiseen kuitenkin pyrin. Nukku Matti vaan on nyt lähiakoina yllättänyt aikaisilla visiiteillä.)


Älkää muuten ihmetelkö noita puhekuplia, kunhan kokeilen erilaisia tapoja suojata kuviani.
Joku viisas voisikin muuten neuvoa yhdessä asiassa; onko mahdollista saada Googlen kuvahaussa näkyviä omia kuvia jotenkin pois sieltä? Tarkoitan siis niin. ettei kaikkia vanhoja blogiin pistämiäni kuvia näkyisi siellä nyt ikuisesti. Vai pitääkö yksitellen muokata niiden aiemmin lisättyjen kuvien yksityisyysasetuksia/poistaa kuva, että saisi sieltä Googlestakin sen katoamaan? Ankaraa pohdintaa. :)


Nyt mä koitan hieman levätä, kylkeen sattuu ja peppukin puutuu tässä asennossa.

Kauniita unia toivotellen,
Dzii

4 kommenttia:

 1. Itse muistan kahdelta raskausajalta sen,että loppupuolella kylkiluita alkoi särkeä sen takia, että vauva potki niitä niin paljon. Sillä alkaa tila käydä ahtaaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Hei taas Matkatar, kiitti kun vastasit.:)
  Nyt ei taas satu mihinkään, ihan ihme homma! Eilen illalla otin vielä paracetamolin kun olo alkoi käydä niin inhottavaksi, ja äsken herätessä huomasin kivun olevan poissa. Ihan kokonaan vielä. Kaupan päälle tosin huomasin, että yöpaita ja hiukset ovat hiestä litimärät. :O

  VastaaPoista
 3. On kokemusta :/ mutta nyt tarvitsen SINUN apua :) asun itsekin Barcelonassa ja odotan lastan lasta ja haluaisin tietää lisää miten täällä hommat toimii. tiia_lehtinen@hotmail.com
  Kiitos jos voisit hieman auttaa.

  VastaaPoista
 4. Heippa Anonyymi! Laitan sulle sähköpostia hieman myöhemmin tänään.:)

  VastaaPoista