keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

sataa sataa ropisee..Täällä on satanut eilisestä asti. Mä rakastan sateen seuraamista ikkunasta. Pienempänä rakastin sateessa juoksemista.
Nyt mä pimennän makuuhuoneen, pistän Los Serranos DVD:n pyörimään ja kääriydyn viltin sisälle. Seuranani mulla on hunajavelliä ja appelsiinisuklaata. <3
Dzii

4 kommenttia:

 1. Sul on tosi kiva blogi, jään seurailemaan! kerrankin tääl on paistanu aurinko koko päivän ja jossai muualla ei:-D Ehkä se kevät tulee vielä...

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäät.:)
  Joo mä oon kans Facebookista lukenut lukuisia hehkutuksia keväisestä säästä, tuntuu että koko Suomi nauttii hyvistä keleistä tänään. Tänne on luvattu huomiseks ihan kunnon myrskyä ukkosineen ja salamoineen!

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy kohtalotoveri! Sade on mun mielestä jotain niin ihanaa ja kaunista, eniten nautin just sisällä jossain viltin alla ja katon samalla jotain leffaa ja syön herkkuja, joskus taas tulee semmonen olo et pitää päästä sinne ulos kastumaan :D hassua!

  http://blumenwies.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Heh, mun oli kans pakko päästä miehen seuraks kun se lähti kauppaan tänään.. ihan vaan siks et saisin hieman nauttii raikkaasta sadesäästä :)

  VastaaPoista