maanantai 5. maaliskuuta 2012

Turvallisilla vesillä

"Seitsemänkuukautisjuhlat ovat ovella! Joissain kulttuureissa juhlitaan raskauden seitsemännellä kuukaudella uutta, kasvavaa elämää. Nyt onkin syytä juhlia, sillä lapsellasi on jo erittäin hyvät mahdollisuudet pärjätä myös kohtusi ulkopuolella. Jos lapsi syntyisi nyt, on sillä 90 % todennäköisyys selvitä hengissä! Voit siis tuntea olosi turvalliseksi ja nauttia hyvistä tuntemuksista." Lähde: vau.fi

5320122
Työvuoroon valmistautumista..
Kinder 1,15€ (kuten huomaatte, kalliita myös täällä..)
1L Appelsiinimehu 0,54€
Jäitä 0,000000000000€ omasta pakastimesta

MEANDMYBABY
Tänään otettiin uusia masukuvia. <3
532012
Kävinpä myös Schleckerissä..
Nivea Visage kasvonaamio 1,65€
Rilanja Care kasvonaamio 0,99€
Kinesia Aloe Natural alkoholiton 24h deodorantti 2,29€
(Suosittelen kaikille herkkäihoisille, itse jouduin ennen paljon käyttämäni Rexonan vaihtamaan, kun iho alkoi reagoimaan ikävästi kuivumalla ja kutisemalla. Tuota Kinesiaa käyttänyt oikein tyytyväisenä nyt noin kahden kuukauden ajan.)
Essence Stay With Me huulikiilto 0,95€

Uusi viikko uusilla kujeilla, ainakin täysin uusilla painajaisilla. Heräilin pariin otteeseen viime yönä, näin mitä ihmeellisimpiä unia veljestäni ja meidän vuokranantajasta. Ei tainnut olla kovin hyvä idea, juoda sitruunavettä hieman ennen nukkumaan menoa. Heräsin ensimmäisen kerran viideltä aamulla, jolloin juoksuaskelin riensin keittiöön. Oli pakko saada jotain juotavaa, niin joinpa sitten viimeiset appelsiinimehut jääkaapista. Ei mun yölliset seikkailuni toki tuohon jääneet, vaan sänkyyn otin suklaatuutin mukaan. Siinä mä sitte mussutin sikeässä unessa olevan mieheni vieressä. Tuutin uhkaavasti pienentyessä aloin pohtimaan, että mitä tekemistä keksin, jos uni ei tule enää ollenkaan. "Onnea" oli kuitenkin matkassa, sillä yllättävän nopeasti jäätelön kadottua mystise nopeasti, pääsin takaisin unimaailmoihin. Siitä seuraavan kerran heräsinkin seitsemältä aamulla..
Loppujen lopuksi pääsin sängystä ylös vasta kahdentoista jälkeen, ja kahdelta mulla alkoikin työvuoro. Joskus siinä välissä käytiin ruokakaupassa ostamassa uusi vesikanisteri ja muuta tarpeellista.
Vuoron lopulla mies lähti ensimmäiselle Web Designer-tunnilleen, ja se on itseasiassa vieläkin samalla reissulla. Luultavasti ilmestyy ihan millä hetkellä tahansa takaisin kotiin. Jännityksellä odotan, miten mun ahkeran opiskelijan ensimmäinen tunti meni! Huomenna sillä on aamulla työhaastattelu ja päivällä herraa kutsuu muistaakseni Catering & Cocteleria - kurssin infotilaisuus. Se on nyt löytänyt vaikka mitä, menee Dziin pää laskuissa sekaisin..
cartoon29
Kuva TÄÄLTÄ
Oikein hyvää illanjatkoa toivotellen,
Dzii

1 kommentti: