maanantai 12. maaliskuuta 2012

Huomenna alkaa pyöreä 30. raskausviikko!

Pyöreä tosiaankin! Alaspäin katsoessa ei näy varpaita, vain pyöreä vatsani.

Sunnuntai 11.03.2012

10.30
2dl banaanijogurtti
Juomana vettä

12.00
Riisikakku kevyt Edamilla
Mansikoita kermavaahdolla
Juomana vettä

13.30
Pasta de Verdurasia tomaatti-Philadephia kastikkeella
Juustoa
Juomana laktoositonta maitoa

15.30
Sipsejä
Suklaata
Vettä 
(Oli juu oikein terveelliset naposteltavat Simpsoneita tuijottaessa)

19.00
1 kuppi marjateetä
Keksejä

21.00
2 arepaa kinkulla ja juustolla
Juomana vettä

23.00
2 paahtoleipää mansikkahillolla
Juomana vettä

Hah, ei nyt ihan suunnitelmien mukaan mennyt - laiskotteluksi meni sitten tämäkin päivä. Aamupäivän vietin terassilla Aikamatkustajan vaimo seuranani, loppupäivä kulunut makuuhuoneessa leväten. Mies on edelleen kipeänä, niin olen sille pitänyt seuraa ja ollut sen halinallena kun raukka levännyt ja ladannut akkujaan. On se nyt lepäilemällä saanutkin taas uutta energiaa, josta osan se jo kulutti keittiössä kokkaillen arepa-nimisiä herkullisia maissi"sämpylöitä".  Arepat eivät suinkaan ole espanjalaista - vaan venezuelalaista herkkua. Viime vuonna syötiin niitä ihan kyllästymiseen asti, ja nyt muutaman kuukauden tauon jälkeen sana "arepa" saakin nälän iskemään ihan samalla tavalla, kuin aikaisemminkin.

No mitäs olen tehnyt tuon miehekkeen nukkuessa? Mä olen kuluttanut aikaani katsomalla vanhoja Simpsoneita, mussuttaen sipsejä ja sivistäessä itseäni dokumentilla Israelin itsemurhapommittajista. Tuo jälkimmäinen oli aika karua kuunneltavaa/katseltavaa. Jos jotain aihe kuitenkin kiinnostaa, tässä linkki:

Nyt mulla pyörii taustalla Muumilaakson tarinat. Mun on kyllä aivan pakko saada näitä dvd:ille pikkuneitiä varten. Omaan lapsuuteeni kuului isoisän VHS:lle nauhoittamat Muumit, joita katseltiin mummini tekemää pinaattikeittoa syöden.. Voi että, ihania muistoja! Ihanaa pinaattikeittoa! Nyt kun pääsisi matkustamaan aikakoneella.

Huomenna tulee taas rahaa tilille - mulle palkka ja miehelle työttömyystuki. Suurin osa lähtee yhtä nopeasti kuin tuleekin, ainakin osa tämän kuun vuokrasta pitäisi maksaa heti huomiseen kello kahteen mennessä. Ruokakaupassakin täytyy käydä, alkaa taas jääkaappi näyttämään aikamoisen tyhjältä.. Sen vuokran lisäksi löytyy paljon muitakin laskuja, mutta ne nyt saavat odottaa, kunnes mies saa hieman rahaa eräästä biisiprojektistaan. Voi kun mä vihaankin raha-asioita, laskuja ja stressiä ja epätietoisuutta ja ja ja.. Argh. :/
Mä vain haluan jotain varmuutta siitä, että meillä on mahdollisuus antaa pienelle kaikin puolin puutteeton ja hyvä lapsuus. Mä en halua jatkuvasti murehtia siitä, että miten seuraavat laskut maksetaan tai millä saadaan ensi kuun vuokra pois alta. Mä en todellakaan halua jäädä tänne(Espanjaan), jos tilanteet eivät millään tavalla muutu. Piste.


Nyt pikkuinen alkoi taas sen verran kovasti heiluttamaan vatsaani, että jotain protestoitavaa neidillä taitaa olla. Ihan oikeasti olo on kuin pomppulinnalla, kun tuo vatsa vaan heiluu sivulta toiselle ja välillä "pomppaa" hassusti. Ihme tyyppi tuo pikkuinen.:)

Hei muuten, huomenna kutsuu silmälääkäri! Tai ainakin koitetaan saada aika jo huomiselle, mulla kun on tuo näkö alkanut temppuilemaan ihan hirveästi. Nytkin tuottaa vaikeuksia nähdä mitä kirjoitan, koko ajan täytyy lepuutella silmäparkojani, että näen taas hetken tarkasti. Katotaas nyt, mitä sanoo herra tai rouva näöntarkastaja.

Nyt peitto korviin ja odottelemaan illan treffiseuraa, Nukku Mattia. 

Dzii

9 kommenttia:

  1. Muumit on kyllä aivan loisto-ohjelma! Ja onnea siun tulevasta vauvasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kun jaksoit arvostella noin perusteellisesti, jättipositiivinen yllätys :)

      Youtube-videot on sain tuollaisiksi näin: painoin sen jaa ja sitten upota jutun youtubesta, sitten laitoin siihen laatikkoon missä voi itse valita videon koon leveydeksi 640 ja korkeuden se muutti sitten itsestään siihen sopivaksi. Sitten vain kopioin sen oikean kokoiseksi muunnellun upotuskoodin blogitekstin html:ään. Ja voíla!

      Poista
    2. Ei tarvitse kiitellä.:)
      Kiitoksia Sulle kun opetat tyhmempää, kokeilen jo tänään josko onnistuisi!
      Kivaa päivänjatkoa!

      Poista
  2. Onnea vauvasta! Oon näköjään käynyt aikasemminkin sun blogissa kun näyttää tutulta :)

    VastaaPoista
  3. Sulla on ihanan pirtsakka blogi! (: Haluaisin nähdä susta itsestäsi enemmän kuvia ja myös paikasta jossa asut! Kiinnostaa kovasti näin suomalaista loskakeleillä. Terkkuja tyttöselle!

    VastaaPoista
  4. aaaah, saiskohan Muumeja tosiaan jostain DVDnä? en mä kyllä tiedä ketä varten mä ne ostaisin, itselleni varmaan, haha..

    VastaaPoista
  5. Milloin sulla on laskettu aika? Lapsuutta ei ole ilman muumeja!

    VastaaPoista
  6. pauliina k

    Saa niitä muistaakseni Stockalta vai olikohan se Anttilasta. En muista :/ Google auttaa!

    VastaaPoista