tiistai 27. maaliskuuta 2012

No mitäpäs tänne..

P1010560listo
Päivän terassilukemiset.
P1010558listo
Päivän terassinaposteltavat ( ja kyllä on tuo sinihomejuusto pastöroidusta maidosta tehty:)!)
P1010544listo2
Mikäs täällä, naapurin palmua tuijotellessa.

Hei lukijat, ehdotelkaa mulle jotain hyviä hieman tuntemattomampia tv-sarjoja! Kaipaan jotain uutta iltojen iloksi. Elokuviakin saa suositella.
Mulla on pieni ongelma, kun yhtään liioittelematta olen nähnyt monen monta sataa elokuvaa, ja tv-sarjojakin aika hyvin käynyt läpi. Jos joku osaisi yllättää suosittelemalla jotain hyvää ja mulle entuudestaan tuntematonta, tekisi se mut super iloiseksi.
Sinkkuelämää, Frendit, Kyllä Isä Osaa, Freaks and Geeks, Täykkärit, Simpsonit, Los Serrano, Three's Company ja Sabrina the Teenage Witch ovat nyt ainakin sellaisia, joista jokainen jakso on tullut nähtyä etu- ja takaperin vähintään miljoona kertaa. Auttakaa ja yllättäkää.

Tänään sain viestiä mieheni siskolta. Olivat kuulemma äitinsä kanssa pistäneet taas uuden paketin kohti Barcelonaa. Tällä kertaa pikkuiselle neidillemme on tulossa kestovaippoja, pyyhe, hiusharja, huopa ja tyyny. Itselleni saan hoitolaukun. Kiitoksia vaan taas kauas, kauas Venezuelaan. :)

Nälkä kurnii ja ruoka odottaa jääkaapissa. Taidan siirtyä keittiön kautta uuden Salatut Elämät-jakson pariin. 

Dzii

7 kommenttia:

  1. Mun päivän piristäjiä on sellaset sarjat kun New Girl (Suomessa Kolme miestä ja tyttö), Modern Family ja 30 Rock.
    Ja sitten tietenkin Grey's anatomy ja Gossip girl :)

    VastaaPoista
  2. Hah, toi on niin huvittava käännös tuo "Kolme miestä ja tyttö". Ihan tyhmä. :)

    New Girliä seurasin muutaman jakson verran, silloin kun sitä alettiin näyttämään Jenkeissä. Zooey on ihana näyttelijänä, mutta itse sarja ei oikein kolahtanut.. Zooeyta seuraan kyllä ihan Facebookissakin!

    Meidän maut ei nyt oikein kohdanneet, noista muistakaan kun en koskaan ole oikein välittänyt sen koommin.. :/ Greyn Anatomiaa katsoin kaverin luona joskus hieman enemmän, mutta lähinnä vain siksi, kun kaveri oli ihan koukussa kyseiseen sarjaan.

    Noista uusimmista sarjoista Cougar Town (suomenkiel.ilmeisesti Puumanainen tms.) on omasta mielestä aika hyvä, mut siinäkin pistää jotkut väkisin väännetyt vitsit lähinnä vain ärsyttämään.. Olen vaikea miellytettävä.. :)

    VastaaPoista
  3. Minä olen seurannut aika innoissani seuraavia sarjoja: Dexter (inhimillinen ja hauska sarjamurhaajatarina), Californication (sekopäistä 30-stä kertova sarja täynnä seksijuttuja ja hurttia huumoria)ja kahta vampyyrisarjaa seuraan myös: Vampire diaries ja Trueblood. Jälkimmäinen on vähän parempi, koska se on sellainen hullunhauska.

    VastaaPoista
  4. Moi Matkatar. :) Noista onkin melkein kaikki jo entuudestaan tuttuja, kiitokset True Bloodin mainitsemisesta!

    Eilen juuri mietin, että alkaisin kattomaan niitä jaksoja ihan ekasta jaksosta alkaen, joskus kun nähnyt jakson tai pari ja tykännyt.
    Siitä onkin jo monta vuotta kun Buffy Vamppyrintappajat(!) alkoi näkymään telkkarissa, sitä muistan seuranneeni enemmänkin yhden koulukaverin kanssa. Se oli silloin kova sana. :')
    Vampire diaries ei ole mulle kuin nimeltään tuttu, mutta luulen että True Bloodit on enemmän mun makuuni.

    Californicationia olen nähnyt ainoastaan vain sitä ensimmäistä tuotantokautta, mutta ei napannut. Dexter taas oli entisen kämppiksen yksi suosikeista, ja sitä kautta tuttu. Itelleni ei oikein vaan kolahtanut.

    Kiitos vielä True Bloodista!

    VastaaPoista
  5. Uusi Päivä on aika hyvä suomalaiseks sarjaksi! Ja tietenkin on mun ikisuosikki Käenpesä, jota ei tosin taida pystyä katsomaan enää muualta kuin ylihintasilta tuotantokausibokseilta</3

    Mä tässä mietin yks ilta tätä sun blogia kun kerran lukijaksi aloin ja on nyt pakko saada kysyä eräs ehkä hieman tyhmäkin kysymys: Jos sä oot kerran suomalainen ja sun mies venezuelalainen ja asutte Espanjassa, niin minkä maan kansalaisuuden lapsi saa? :D Suomen varmastikin, mutta ehkä kaksoiskansalaisuus? Tai kolmois? Onkohan se edes mahdollista.. Mua vaivaa tää! :D

    VastaaPoista
  6. Hei joo, Käenpesää tuli itsekin seurailtua telkkarista joskus muutama vuosi sitten. Harmi tosiaan, kun ei vaan taida oikein mistään saada niitä kausia mitenkään iisisti. Ihan hyvä sarja.
    Uusi Päivä.. Täytyy koittaa jos saisin edes pari jaksoa jostain käsiini katottavaksi. Kiitos vinkistä!

    Haetaan Espanjan ja Suomen kansalaisuutta pienelle. Eli siis kaksoiskansalaisuutta. :)

    VastaaPoista
  7. Jos brittihuumori iskee niin suosittelen Coupling-sarjaa, tuli Suomessa Neloselta nimellä Paritellen joskus vuosia sitten. Tuo ei kyllä pitkäksi aikaa riitä, kun kaudet on niin lyhyitä. American Dad on yksi lempparini ja vaikka sitä joka päivä telkkarista tuleekin, niin latailin viime kesänä kaikki kaudet. Ja Big Bang Theorya kanssa suosittelen :) Espanjalaissarjoista tykkään Aqui no hay quien vivasta ja Aguila Rojaa seurasin syksyllä, mutta se tuli vähän huonoon aikaan enkä ikinä muistanut sitä.

    VastaaPoista